Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14
    Gaduła Awatar matys
    Miasto
    szczecin / chesterfield

Domyślnie sklepy w Warszawie

witam.
    Mam niespodziewaną okazje pobyc w Warszawie 1 dzień. Czy możecie coś polecić z tanimi obiektywami osprzętem i innymi zabawkami do obejrzenia? Atutem będzie również duży wybór. Przepraszam że tak ogólnikowo, ale nie miałem jak się przygotować do wyjazdu, bo miałem nocować w Olsztynie. Dzięki za propozycje wszelakie dla Warszawy i okolic.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 03-08-2011 o 17:06 Powód: nazwy miast piszemy z wielkiej litery! A capslock Ci działa przecież i shift...
    .

Domyślnie

Polecam dokładnie te same sklepy, co kolega mycza. Kupuję tylko tam, jest dobra cena, większość towaru dostępna, a i obsługa przyjemna.

Domyślnie

Co do interfoto nie mam zdania, nic nie kupowałem. W fotoicie nie kupuję właśnie z powodu obsługi, która mi nie odpowiada, niedopowiedzeń w kwestii ew. gwarancji (NP, niemiecka/brytyjska, czy sklepowa). Kupuję w e-oko. Tak czy inaczej warto sprawdzić na stronach www co mają i oglądać konkretne egzemplarze. Czasem coś mają jeszcze w BT foto
    R6008, Y124G, Ye35, ZI; Blog

Domyślnie

Do FotoIT zawsze miałem nie po drodze - ostatnio obkupowałem się w Rimexie w Wesołej, ABFoto w Złotych Tarasach i BTFoto - do żadnego z nich nie mam uwag. Z akcesoriów zaś bardzo mocno polecam sprzedawcę Lowepro / Manfrotto / Tokina na Opieńskiego w Ursusie (torbyfoto.pl)
    JASNO, OSTRO, TANIO - wybierz dwa, ale nie możesz mieć trzech. Chyba że w analogu

Kiedys Nikon, teraz Fuji. Moje ulepy

Domyślnie

W interfoto jest bardzo duży komis, da się targować.
    - Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
    - Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...

Gaduła Awatar matys
    Miasto
    szczecin / chesterfield

Domyślnie

dzięki serdeczne za wszystkie opinie. Właśnie tego potrzebowałem. Pozdrawiam
    .

Domyślnie

A jesli potrzebujesz różnego rodzaju akcesoria, to polecam 2 sklepy:

Kupowałem tam różne drobne akcesoria (bez problemu również wymiana uszkodzonego wężyka na gwarancji). Tylko tam nie mają obiektywów.

Domyślnie

BTfoto jest dosyć dobrze zaopatrzony - ok. 1,5 miesiąca temu szukałem na gwałt N85 1,8 i u nich ( jako jednych z nielicznych ) znalazłem ze 3 szt. do wyboru od ręki. Sprzedawca, jak się później okazało użytkownik Nikona, potraktował klienta lepiej niż normalnie, więc mogę go polecić. Poza tym mają też komis i serwis na miejscu.

Domyślnie

jeśli chciałbyś jakąś sigmę, to tylko sigma procentrum............. wszystkie szkła jakie mają do podpięcia............. duuuży wybór ................ targowaś też się da

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów