Szukaj
Jedynka kontruje kolorami, świetna. Pozdro
Kaszany nie ma, ale jest tak sobie. Oko do miejsc jest. Natomiast słabiej z łapaniem ludzi. Po prostu nie grają w tych układach, nie pomagają historii, ani kompozycji. Ale trochę pracy jeszcze i może...
Dzięki bardzo za komentarz, powiedziałeś co nie gra i superKaszany nie ma, ale jest tak sobie. Oko do miejsc jest. Natomiast słabiej z łapaniem ludzi. Po prostu nie grają w tych układach, nie pomagają historii, ani kompozycji. Ale trochę pracy jeszcze i może...
... to może, to co jeszcze??
Szukajcie a znajdziecie - gdzieś ktoś tak bez sensu pisał...
tak naciagana to tylko 1 ma coś, jakiś gest, który może zatrzymać na chwilę. fajna ściana na 5 i 6, wróć tam poświęć trochę więcej czasu i wykorzystaj lepiejogólnie mi się nie widzą tek klatki.
...
Najbardziej podoba mi się 6 ale przy niej juz bym nie pokazywał 5
4 spróbowałbym kadrować w poziomie - mi akurat nie pasuje to co nad głowami przechodniów a oni sami wystarczająco ciekawi
1 - czy leci lekko w prawo? widzę, że ulica pochyła (chyba) ale mimo wszystko pytam, bo wzbudziła zainteresowanie innych...
.
fotografuję portrety, sport, teatr tańca i jeszcze kilka innych obszarów - w tym w szczególności reportaże wszelakiepiotr.jaruga_at_gmail.com
Skontaktuj się z nami