Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Wrota Piekielne

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

góra połozyła tę fotę a właściwie jej brak w kadrze ok

Domyślnie

Adrspach - tam nigdy nie jest łatwo. Tam chyba jakieś turbo doładowane matryce S5 dałyby radę

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    Adrspach - tam nigdy nie jest łatwo...
    Bingo.

Cytat Zamieszczone przez creep Zobacz posta
    Ale miejscówa... może i przepalone niebo przeszkadza, ale bez niego nie byłoby widać, że to jest wejście do takiego ciekawego wąwozu (to jest wąwóz, tak? )
    Tak, wąwóz. Odczucia co do tego zdjęcia mam podobne. Dzięki.

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    góra połozyła tę fotę a właściwie jej brak w kadrze ok
    Liczyłem się z tym zarzutem. Nie przepalić nieba i pokazać dół jest chyba niemożliwe...albo baaardzo trudne. Jednak mz., może lekko na wyrost ta biała plama u góry zgrywa się ciemnością środka.

Pozdrawiam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wolnyslimak Zobacz posta

Liczyłem się z tym zarzutem. Nie przepalić nieba i pokazać dół jest chyba niemożliwe...albo baaardzo trudne. Jednak mz., może lekko na wyrost ta biała plama u góry zgrywa się ciemnością środka.
    piękna miejscówka faktora niesamowita tych ścian
    jak ciężko ze światłem zrób HDR (zaraz będzie krzyk) :P chętnie bym to zobaczył bez kompromisu miedzy światłem a cieniem

Domyślnie

Ale miejscówa... może i przepalone niebo przeszkadza, ale bez niego nie byłoby widać, że to jest wejście do takiego ciekawego wąwozu (to jest wąwóz, tak? )

Domyślnie

A próbowałeś BKT lub inną porę? Miejsce arcyciekawe.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Martix Zobacz posta
    A próbowałeś BKT lub inną porę? Miejsce arcyciekawe.
    Nie potrafię rozszyfrować tego skrótu? Ale sądzę, że chodzi Ci o złotą lub niebieska godzinę. Niezależnie czy to wschód czy zachód. Niestety trafiłem na dość felerną pogodę. Niby chmury ale słońce przez nie przebija. Kolorów poranka bądź zachodu brak. Poprostu jasnawa szarzyzna. Postaram się dośc szybko zaprezentować Wam jeszcze troche kadrów z tego bardzo ciekawego miejsca.

Domyślnie

breketing toć to jest - te tajemnicze literki BKT czyli kilka fotek tego samego motywu róznie naświetlonych (-1; 0; +1) i potem złaczonych w jedno.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów