Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 33

Wątek: ślubny debiut1

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie ślubny debiut1

1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.
    11.

liczę na konstruktywną krytykę i oczekuje wskazówek na przyszłość pozdrawiam

Domyślnie

hmm na jaką "przyszłość" ?? a powiedz co chciałbyś usłyszeć?? technicznie leżą, ostrości na kilku brak, kadry nieciekawe/złe, na każdym inne kolory. o to chodziło?
    sporo gratów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piom Zobacz posta
    hmm na jaką "przyszłość" ?? a powiedz co chciałbyś usłyszeć?? technicznie leżą, ostrości na kilku brak, kadry nieciekawe/złe, na każdym inne kolory. o to chodziło?
    Widziałem gorsze i to bardzo niedawno

Przecież napisał, że pierwszy raz. Zatem jak na pierwszy raz to zabrakło ostrości, resztę można łatwo poprawić. Ogólnie nie jest źle. Posiedź nad fotami i będzie dobrze.

PS. do innych wątków chwilowo nie zaglądaj bo może być niespodziewany regres
    red light, dark room...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Amadeusz Zobacz posta
    Widziałem gorsze i to bardzo niedawno

PS. do innych wątków chwilowo nie zaglądaj bo może być niespodziewany regres
    hahaha - chyba piszemy o tych samych wątkach - niech ogląda, poszerzy horyzonty

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacoslavgth Zobacz posta
    hahaha - chyba piszemy o tych samych wątkach - niech ogląda, poszerzy horyzonty
    a mi to już wygląda na wycieczki osobiste a to mi się nie podoba, amadeusz ciekawe że nie znasz się na ślubniakach a w każdym poscie masz coś ważnego do przekazania
    sporo gratów

Domyślnie

a mi to już wygląda na wycieczki osobiste a to mi się nie podoba, amadeusz ciekawe że nie znasz się na ślubniakach a w każdym poscie masz coś ważnego do przekazania
    A co to znaczy znać się na ślubniakach - wiedzieć kiedy będzie ślub, przyjść i go sfocić czy może o coś innego?
    red light, dark room...

Domyślnie

a mi to już wygląda na wycieczki osobiste a to mi się nie podoba
    absolutnie tak nie jest, przepraszam jeżeli zostałem źle zrozumiany...

Zbanowany
    Miasto
    Zambia,Ching,trzecia chata z prawej, obok hamaka białego szamana o imieniu Zyga, przy samym mrowisku

Domyślnie

Kolego leżysz i kwiczysz, ale jest ratunek, poproś Panka, może da Ci swój tajny tutek to sobie przerobisz na Pankowe disco-polo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez LightKiller Zobacz posta
    Kolego leżysz i kwiczysz, ale jest ratunek, poproś Panka, może da Ci swój tajny tutek to sobie przerobisz na Pankowe disco-polo
    leże i nie podnosić :P
    Te same błędy któe ja zrobiłem, brak ostrości, dziwne kolory, ciasne kadry, krzywy kadr jakis taki brak pomysłu na zdjęcie.
    Niestety nie podoboją mi się :/
    D800| D610| 14-24mm | 70-200mm VRII | sigma 35 mm ART | SB910|900|FOMEI PANTHER 600 MINI | EIZO CS230 | PIXEL KING|SanDisc CF 32 GB x 6 | Lowepro Vertex 200 AW

Domyślnie

rada na przyszłość - pod żadnym pozorem nie wchodź w ślubne wątki na forum - bo się załamiesz i popełnisz nam tu samobójstwo jeszcze. Położyłes w tych fotach absolutnie wszystko co połozyć można - kadry, piony i poziomy, ostrośc, światło, kompozycję.

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów