Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie no to kolejny pstryk...

niech sie dzieje wola wasza..
    "When I was a child I spoke as a child I understood as a child I thought as a child; but when I became a man I put away childish things." I Cor. XIIIi. 11.

Domyślnie

Moje uwagi:

- następnym razem wstaw mniejsze zdjęcie, bardzo źle się ogląda gdy trzeba przewijać ekran góra-dół.
    - horyzont sprawia wrażenie krzywego (z lewej jest niżej)
    - bardzo trudno jest dobrze sfotografować słońce gdy zachodzi; dużo lepsze efekty osiąga się kilka minut po tym jak zajdzie, wtedy pięknie oświetlone są chmury
    - kadr z ptakami przemyślany i całkiem ładny

Pozdrawiam

Domyślnie

dziekuje za odpowiedz...

"1 - zdjęcie po obróbce zmniejszasz do rozmiarów max 1000px szerokości i 850px wysokości. Nie zapomnij wyostrzyć zdjęcia, po zmniejszeniu! W przypadku umieszczenia zdjęć o wielkości niezgodnej z regulaminem, wątek -- bez żadnych ostrzeżeń -- może zostać usunięty."

- zdjecie zmniejszone w PS i wyslane bezposrednio na Imageshack
    - pracowalem nad tym, jezeli niedokladnie to przepraszam...teraz juz wiemna co mam zwrocic uwage..
    -duzo trudniej gdy wschodzi... panonie jestem amatorem, dla mnie wasze wasze forum to skarbinica wiedzy...
    -dziekuje to jest najbadziej dla mnie cenna uwaga...
    "When I was a child I spoke as a child I understood as a child I thought as a child; but when I became a man I put away childish things." I Cor. XIIIi. 11.

Domyślnie

- wg mnie najlepsze rozdzielczości to 750 x 500 lub 900 x 600 pikseli.
    - jeśli to wschód, to trzeba przyjść dużo wcześniej

Domyślnie

jeszcze raz dziekuje...kazda uwaga wnosi cos nowego ....
    jak wsponialem nadal sie ucze...

...przepraszam za polskie znaki a raczej ich brak, klawiatura nie toleruje...:P

nowe motto:

never ever drink and post....peace...;-]

Uprawnienia umieszczania postów