Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Domyślnie D3s - zapisywanie ustawień

był chyba tu wątek o tym czy można i jak zrzucić/zapisać wszystkie swoje ustawienia w puszce tak by po powrocie body z serwisu jedną operacja przywrócić wszystko.
    Niestety wątek został chyba wykasowany?
    Czy ktoś może napisać czy można i jak taką operacje wykonać?
    dzięki

Domyślnie

Zaczynamy od czytania instrukcji. Taki doświadczony forumowicz, a nie wie takich prostych rzeczy.

Później szukamy w menu funkcji "zapisz/ładuj ustawienia" i już mamy to z głowy. I jeszcze gratisowo powtórzyliśmy lekcję czytania instrukcji.
    Ostatnio edytowane przez JK ; 17-08-2011 o 09:05
    Jacek

Domyślnie

oczywista oczywistość... problem w tym, ze nie mam jej przy sobie a pobranie pdf'a też nie jest możliwe, bo nie mam przy sobie hasła.
    Dzięki za pomoc. Już szukam tej funkcji.

Ps. a swoją drogą takie wątki mogłyby zostać na forum by nie zakładać nowych i pytać o to samo.
    Wcześniej właśnie szukałem, ale został skasowany. Szkoda

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez siedemczwartych Zobacz posta
    Ps. a swoją drogą takie wątki mogłyby zostać na forum by nie zakładać nowych i pytać o to samo.
    Wcześniej właśnie szukałem, ale został skasowany. Szkoda
    Doprawdy?

Wystarczy na dole strony ustawić wyświetlanie postów z dłuższego okresu czasu, niż domyślnie (chyba tydzień) .
    Kazimierz Król
    Oznaczenia obiektywów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zink Zobacz posta
    Doprawdy?

Wystarczy na dole strony ustawić wyświetlanie postów z dłuższego okresu czasu, niż domyślnie (chyba tydzień) .
    wszystko jasne. Dzieki

Uprawnienia umieszczania postów