5-tka bardzo mi odpowiada osobiście, obróbkowo i kadrowo.
Szukaj
5-tka bardzo mi odpowiada osobiście, obróbkowo i kadrowo.
Ja się już pogubiłem czy oceniamy zdjęcia w "poprawności i technice wykonania", czy zajmujemy się "trendami modowymi"? Nie, że bym się czepiał, czy kogoś bronił, ale uważam, że każdy "temat" może być godny fotografowania, a że ktoś jest tak czy inaczej wystylizowany to "inna para kaloszy".
Mnie osobiście ani strój ani fryzura nie razi.
fryzura sama w sobie skupia tyle uwagi ze wszelkie inne dodatki sa zbyteczne, wrzucasz zdjecia do portretu a coraz blizej im do glamouro-architektury
ja rozumiem ze nie zawsze ma sie przed obiektywem modelke ktora potrafi pozowac ale po kolejnej sesji na ktora patrze gdzie trudno doszukac sie czegos na twarzy tych dziewczyn wyciagam wniosek ze to nie ich wina ze nie potrafia tylko twoja ze nie umiesz/nie chcesz
wydaje mi sie ze po negatywnych komentarzach zaczales czegos nowego poszukiwac ale troche sie zagubiles
ale to tylko moje zdanie,oceniam przez pryzmat jak ja bym chcial portretowac/portretuje dziewczyny
ostatnio ktos mi powiedzial ze wybieram dziwne dziewczyny do zdjec, a zawsze myslalem ze piekne z nuta niepokoju
Road to Manila
uwazam ze zbyt daleko posuwasz sie w ocenie i subiektywnosci
nie wiesz jak pracuje.
pozatym przy 5 fotografach robiacych w danym moencie jedna dziewczyne ciezko o cokolwiek.
ale nie bede sie tlumaczył.
bedzie prezentowana sesja tylko z ta mdelka i tylkoja 1vs 1 wtedy poprosze o ocene i wyciaganie wnoskow
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
nie oceniam pracy tylko efekty
ale rzeczywiscie 5 fotografow u boku to nie sa najlepsze warunki do udanej sesji
czekam zatem na sesje po ktorej powiesz ze zrobiles dokladnie to co chciales majac czas i mozliwosci
Road to Manila
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Skontaktuj się z nami