Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 29 z 29

Wątek: dawn

Domyślnie

Druga wersja jak najbardziej mi się podoba - bdb praca, Mirku
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Napiszę, bo nie daje mi to spokoju.
    Mianowicie dziwna geometria w kadrze. Lewy klif jakby miał zamiar czmychnąć z kadru w lewą stronę, natomiast odbicia świateł dziwne kierunki posiadają.
    Wiem, że perspektywa niska była, i pewnie pokłon jakiś nastąpił i pewnie się czepiam, ale jak Ty to widzisz Mirku ?

Domyślnie

no perspektywa niska, bo walilem z gleby tyle co glowica i arapat czyli jakies 15 cm nad ziemia, hmm sam nie wiem do konca o co ci chodzi
    klif ciagnal sie po mojej lewej az do luku, hmm wez mi to jeszcze raz z polskiego na nasze przetlumacz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mirekvampirek Zobacz posta
    ..., hmm wez mi to jeszcze raz z polskiego na nasze przetlumacz
    Postaram się, chociaż nie wiem czy podołam .
    Chodzi mi głównie o odbicia świateł poniżej linii horyzontu. Przeważnie powinny pion trzymać, a tutaj każdy w inną stronę. Natomiast klif wydaje się lekko kłaść w lewą stronę.
    Jak teraz ?

Domyślnie

a wiesz, ze mnie teraz zaintrygowales, zgluplem zupelnie musze to sprawdzic na jakiejs fotce z horyzontem w pol kadru ona nam prawde powie
    jeszcze sie odezwe
    dzieki

Domyślnie

co doswiadczenie i oko to nic sie nie ukryje
    tu daje kadr z prawie srodkowym horyzontem, widac z niego jednak, ze klif sie juz tak nie kladzie, z tego co pamietam to nie byly to pionowe sciany, ale blizej im do pionu niz do tego co na 1 foto

Domyślnie

oj bardzo się podoba, druga wersja bardziej (kamole ciut jaśniejsze :> no i generalnie cały dół), natomiast dla mnie to zdjęcie robią światełka na tych statkach, najbardziej przyciągają mój wzrok

Domyślnie

Patrząc na to zdjęcie i przypominając sobie Twoje poprzednie prace, jakieś takie nie Twoje jest
    Fajne, ale nie do takich mnie przyzwyczaiłeś.
    Pozdrawiam Mirek
    Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą

Domyślnie

mnie się podoba - dwojka lepsza

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów