Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Free Ride

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Megazordon Zobacz posta
    Przesadziłeś Mateusz z tymi lampami. Na większości zdjęć są kompletnie zbędne. Tłumaczenie, że nie dało się ich ukryć do mnie nie przemawia (6. zasada Kaizen - "Mówienie, że czegoś się nie da zrobić jest zbędne"). Jakbyś się czuł oglądając na filmie futra mikrofonów, blendy, reflektory i inne duperele. Każdy reżyser mógłby się tłumaczyć, że tego nie dało się schować.
    Tłumaczyłem że nie ma szans na szersze kadry a nie to że lamp się nie udało schować

Z fotami tam jest taki problem iż drzewa są dość gęsto i wbudowana lampa nie wyzwala sabin, po prostu się nie widzą.
    Następnym razem postaram się skombinować jakąś lampę jako comandera powinno być lepiej
    Nikon d700+Mb-d10/D800 + MB-d12|Zenitar 16 2.8|N16-35 4 vr|Sigma 70-200 F2.8 II EX DG MACRO HSM|2xSB-800|YN 560|Samyang 85 1.4 AE UMC|Naneu Urban Gear u120

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Megazordon Zobacz posta
    Każdy reżyser mógłby się tłumaczyć, że tego nie dało się schować.
    I tak też się tutaj dzieje

Mateusz - "jakby cóś" to mogę się obyć bez SB900 na niedługi czas , ale nie mów nam, że czegoś nie da się zrobić w tej materii.
    D90 | N35 1.8 G | N70-300 VR | SB-900 |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jurecki Zobacz posta
    I tak też się tutaj dzieje

Mateusz - "jakby cóś" to mogę się obyć bez SB900 na niedługi czas , ale nie mów nam, że czegoś nie da się zrobić w tej materii.
    Skombinowanie lampy to nie jest generalnia aż taki problem
    Niestety wtedy musiałem korzystać z tego co miałem, dlatego wyszło tak a nie inaczej
    Teraz wyjeżdżam na 1,5 miesiąca ale po powrocie spróbuje wrócić do tematu.
    Nikon d700+Mb-d10/D800 + MB-d12|Zenitar 16 2.8|N16-35 4 vr|Sigma 70-200 F2.8 II EX DG MACRO HSM|2xSB-800|YN 560|Samyang 85 1.4 AE UMC|Naneu Urban Gear u120

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów