Szukaj
jakby wam to powiedzieć - to skomplikowaneale faktem jest, że głównie o to właśnie chodzi i to jest cel podstawowy tej imprezy. Wszystko inne to tylko otoczka, TdP to normalna firma której celem jest zarabiania pieniędzy i odpowiednie, ściśle wykalkulowane wyniki finansowe. A jazda po Polsce wiąże się ze zdecydowanie wiekszą ilością miast i miasteczek które musiałyby załapać się na procedury, o jakich im sie nawet nie śniło.. i musiałyby mieć budżet o jakim nawet nie słyszeli
![]()
dużo Nikonów pracuje na tourze, zdecydowanie więcej niż innych...
Krzysztofie - a Heniek Charucki jest? Pozdrów go ode mnie.
Krzysztof Paszkiewicz
no i po wyścigu - coś małe zainteresowanie forumowiczów ekscesami polskich kolarzy, a jeszcze mniejsze - aby nie powiedziec zerowe- odzwierciedlenie tegoż w galeri forumowej - "sport" . Hm... dziwne, tylu kibiców widziałem z aparatami.
ja byłem owszem w Olsztynie II etap no i nie ma się czym chwalić po prostu, stanąłem w miejscu gdzie "teoretycznie" kolaże powinni zwolnić czyli za rondem no ale to zwolnienie było tylko w mojej teoriiprzemknęli koło mnie i tyle ich widziałem
. Kilka zdjęć zostało ale może z jedno do pokazania i to tak z przymrużeniem oka.
![]()
Geniusz to jeden procent natchnienia i dziewięćdziesiąt dziewięć procent poświęcenia.
Skontaktuj się z nami