Szukaj
o 14 start z III al. kolo dziewczynki z gołębiami (start "pokazowy", a nie ostry), jadą na JG, i potem w stronę OBI, później w dekabrystów, następnie w prawo wzdłuż linii tramwajowej , do DK1 to jakoś na Olsztyn i dalej nie wiem.
Aparat w plecaku
Pozdrawiam Michał N.
<br />
<br />
po pierwsze - oświadczam, że nie spadła ani kropla deszczu - padać zaczęło po finiszu.... ale k..a tak lało na trasie do Rawy mazowieckiej, że osobiście nie pamiętam jazdy w takiej ścianie wody.
po drugie - ktoś robił
w Dąbrowie troszkę "kibicom' się imprezy pomieszały...
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 04-08-2011 o 03:31
RespectTo czekam na te z górskich etapów teraz
![]()
no w tym roku "odpuściłem" akcje na trasie. Piękne zdjęcia w plenerach podniecają, ale - w przypadku tego typu imprezy - wymaga to zbyt fanatycznego podejścia do tematu, zaangażowania sprzętu bez względu na pogodę, samochodu, przygotowania trasy objazdów, skrótów, itp itd - a wszystko ma swoją cenę i wszystko kosztuje. Budżet był mniejszy, nie wychylam się w czynie społecznym - bo to zbyt kosztowne, i robię tylko to co "zakontraktowane" - start i meta.
Niech będzie zatem meta w górachPs. mam nadzieje, że od jutra Kitel w końcu da komuś wygrać
![]()
Ktoś wie dlaczego u nas w naszym rodzimym wyścigu utarło się aby robić pętle po mieście, których w innych dużych wyścigach nie ma ?
Może to na potrzeby reklamodawców? Chłopaki kręcą, banery porozstawiane, a kamery pokazują...
Ze dwa lata temu w Lublinie zaplanowano parę pętli po Śródmieściu. Sęk w tym, że przez cały etap temperatura była niska, z nieba lało, padało mżyło i tak na zmianę. A jako, że ulice po których w Lbn zaplanowano trasę do przyjaznych dla szosówek nie należą, to kolarze po drugiej pętli zakończyli wyścig.
Jakoś na Tour de France też są reklamodawcy i tylko ostatni etap zawsze kończy się pętlami po Polach Elizejskich. A nas każde miasto małe czy duże, ładne czy brzydkie jest okraszane pętlami.
Rozumiem jakbyśmy byli jako kraj wielkością równi Belgii czy Holandii, ale u nas tyle kilometrów dróg jest.
Skontaktuj się z nami