Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 40

Domyślnie Z widokiem na...

... Geirangerfjord.

A widok ze szczytu Dalsnibba.
    Pomiędzy stopami fotografujących, a taflą wody ok. 1500m.
    I znowu piękne podziękowania dla Jacka za znaczący udział w budowie kadru .

*** Zapraszam ***

*** Dziękuję ***
    Ostatnio edytowane przez jarek76 ; 02-08-2011 o 16:55 Powód: Zmiana rozmiaru

Domyślnie

Pięknie... ale to już standard w Twoich pracach Chyba Jacek Tobie powinien dziękować za tak rewelacyjne zdjęcia, z których ma fantastyczną pamiątkę na całe życie Kurde... czy On do każdej krawędzi tak swobodnie sobie podchodził? Aż mnie ciarki przeszły

Pozdrawiam.
    Surfingujące buty.

Domyślnie

Piękny norweski widoczek. Oj, Gregowi puls wyregulujesz....
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Piękny norweski widoczek. Oj, Gregowi puls wyregulujesz....
    Pisalem juz do Pawla, zeby mi podeslal to na email, ale chlop chyba od komopa odszedl.....Andrzeju czy mozesz

Cytat Zamieszczone przez Marrab Zobacz posta
    Kurde... czy On do każdej krawędzi tak swobodnie sobie podchodził? Aż mnie ciarki przeszły
    Musimy zaczac robic zdjecia na naszych klifowych wypadach

Domyślnie

Mnie szczęka opada, nie mam zastrzeżen

Domyślnie

Dzieki za fote na email Pawle.....cudo!
    Troszeczke bym niebo zostawil podostrzone, ale to juz czepianie sie...piekny widok, dobra robota!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marrab Zobacz posta
    ... Chyba Jacek Tobie powinien dziękować za tak rewelacyjne zdjęcia, z których ma fantastyczną pamiątkę na całe życie Kurde... czy On do każdej krawędzi tak swobodnie sobie podchodził? Aż mnie ciarki przeszły
    ....
    Myślę, że razem powinniśmy sobie podziękować, bo eskapada udała się wyśmienicie. I na długo pozostanie w mojej pamięci.
    Przygotowania od listopada ubiegłego roku. Masę godzin przesiedzianych przed netem, masę oglądniętych zdjęć. Przygotowany plan zawierający ponad 200 stron.
    Pewnie, że fajną rzeczą jest jak przy okazji trochę ciekawych zdjęć się przywiezie, ale uczucia i doznania, które towarzyszą obcowaniu z tamta dziką i nieokiełznana naturą - BEZCENNE!!!.
    Bardzo często staliśmy i rozdziawiając paszcze kontemplowali to, co natura potrafi zgotować. Istne wspaniałości i delicje. A dodatkiem wielce znaczącym było to, że niejednokrotnie byliśmy sami świadkami tych spektakularnych widoków. Tylko my i ONA .
    A zdjęć trochę przywieźliśmy. I to takich typowo krajobrazowych, jak i z nami w roli sztafażu. Także i ja Jackowi starałem się pozować, jak tylko najlepiej potrafiłem .

Talking

Zdjęcie prześliczne, jakość super. Sztafaż daje bardzo, bardzo dużo.
    Gratulacje.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie

Pięknie się dzieje. Znakomita kolorystyka, kadr - wiadomo ...
    NIKON

Domyślnie

Oj piękny widoczek mieliście przed sobą, dech zapiera ekstra fota bez dwóch zdań, nad uwagą Grzesia można się zastanowić
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów