Szukaj
Wg mnie najlepsza to.... 9 (no może jedynie nie robił bym BW z kawałkiem koloru)miejsce niezłe, auto niezłe tylko chyba potencjał niewykorzystany
1. Nie jest centralnie a na symetrię ma zadatki dlatego przez ten brak zdecydowania wygląda to słabiej.
2. Nieźle ale niebo trochę jasne - na to wiele nie poradzisz ale ogólnie kadr mi się podoba
4,5,6 - kadr do mnie "nie gada" - zwłaszcza na 6
z 7 vs 8 wg mnie zdecydowanie 8 - nawet obciąłbym tak żeby w ogóle nie było nieba albo wstemplował tak by się go pozbyć.
dlaczego nie wspomniałem o 3? Bo światło na 3 jest NAJLEPSZE, bo tło (w tym "podłoga") jest NAJLEPSZE, bo kolor jest NAJLEPSZY - niestety nie najlepsze jest pokazanie auta
PODSUMOWUJĄC:
Gdyby na 3 było całe auto ciekawie pokazane, w tym świetle i w tym miejscu, obrobione dokładnie tak jak jest to miałbyś fotkę która miażdży wszystkie inneŚwietnie tutaj prezentuje się felga, miękkie światło na nadkolu/masce itd itd
Fotki są niezłe ogólnie ale czegoś im brakuje - natomiast jak masz możliwość to bym spróbował powtórzyć tą nr3ogólnie to wybrałbym 3 i 8 jakbym miał wybierać najlepsze z setu
![]()
Dawniej system N - obecnie L(M) + F
7 czy 8? 8 tylko przyciąłbym z góry, żeby nie było nieba.
3 mistrzowska (tu sobie na to pozwolę) pod względem światła.
Mi trochę nie pasuje sceneria...
Kuzynka ma 4.2 TDI, miałem okazję prowadzić tego smoka, stąd po prostu mi się to auto kojarzy raczej tylko z asfaltem bo na nim czuje się świetnie
8. bym trochę ciaśniej dał. Reszta tak jak koledzy wyżej.
Dzięki wszystkim za komentarze, zachęcam kolejne osoby![]()
8 najładniejsza z serii
reszta zdjęć ładna ale potencjał auta jakoś słabo pokazany .
1,3 i 5 są świetne a zwłaszcza 1 . Pozdro
Dzięki wszystkim!![]()
Bardzo fajne zdjęcia.
mi się najbardziej podoba 3, z pomysłem.
www.michalbilko.pl - fotografia tatrzańska
Skontaktuj się z nami