Dzieki za odpowiedzi. Jak zostanie miejsce to znajac siebie kupie cos co je zapelni ...- nie lubie marnowac miejsca i nosic torby/plecaka "pod balastem".
Szukaj
Dzieki za odpowiedzi. Jak zostanie miejsce to znajac siebie kupie cos co je zapelni ...- nie lubie marnowac miejsca i nosic torby/plecaka "pod balastem".
Nie wiem, nie znam się - nie bierzcie mnie na poważnie.
Moze będe nudny, ale też polecę 400tkę. Dodam jeszcze między innymi to, że jest to chyba pierwszy plecak od którego nie robi mi się od razu mokra plama na plecach. Bardzo dobrze, pewnie leży, nie lata na boki zbytnio. Ja tam na razie pakuje d200+grip z zapiętym 18-200, 2 stałki, sb900 i zajmuje to chyba połowę "przestrzeni ładunkowej" resztę mam zapchaną wszelkimi możliwymi akcesoriami. A najciekawsze w tym wszystkim jest to, że nic nie lata, ani sie nie obija
![]()
D800, sigma 70-200 2.8, nikkor 50 1.4G, Tamron 17-50 2.8, sb900
Nie chcę zakładać nowego tematu więc zapytam w tym odkopanymotóż wybrałem po wielu licznych oględzinach te dwa plecaki co są w tytule tematu, moje pytanie brzmi który będzie bardziej dostosowany do moich potrzeb??? Chciał bym w plecaku zmieścić na dzień dzisiejszy d3100 18-55, 35 1.8, samyanga 8mm, tak wiem nie jest to spory arsenał i oby dwa będą wystarczające, ale w przyszłości pragnę powiększyć swój dorobek o jakieś tele 70-300 VR, lampę nikona i może zamiast kita 18-55 na coś z tego przedziału lecz trochę jaśniejszego, no i oczywiście powinien mieć jakieś dobre mocowanie statywu
Tak więc podsumowując do plecaka musi się zmieścić:
- body d3100
- kit
- rybie oko
- stałka
- tele
- lampa
- i inne drobne podzespoły jak dodatkowa bateria filtry ładowarka itp
D7100 | N50 1.8 | N35 1.8G | Sigma 17-50 f2.8 | Samyang 8mm fisheye CSII | sherpa 600R
Skontaktuj się z nami