Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6
    Oszczędny w słowach
    Miasto
    Grudziądz/Warszawa

Domyślnie Wife - one more time :)

Jako, że trochę wstyd zrobiło się mi (i mojej żonie też) za ostatnią wstawkę (klik) pojechaliśmy na kolejny plener tym razem starając się nie popełnić podobnych błędów i trzymać się cennych rad z poprzedniego wątku. Mam nadzieję, że tym razem będzie trochę lepiej...

1.

2.
    Ostatnio edytowane przez Hertha ; 29-07-2011 o 00:34

Domyślnie

podobaja ci sie plecy modelki ?
    czarnawe stopy ?
    niebieski w tle ?
    cien pod broda ?
    ostre swiatgło ?
    okulary ?

jesli tak to jest ok
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Jest lepiej
    Dwójka mi się nie wyświetla to o jedynce powiem:
    Więcej dołu i raczej modelkę umieściłbym po prawej stronie,żeby przestrzeń przed nią była+usunął tę poświatę wokół butów i między nogami a sukienką i tło za niebieskie.Po za tym jest ok wg mnie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hanibal Zobacz posta
    podobaja ci sie plecy modelki ?
    czarnawe stopy ?
    niebieski w tle ?
    cien pod broda ?
    ostre swiatgło ?
    okulary ?

jesli tak to jest ok
    No i ten telefon w dłoni też by mogła sobie darować. ale generalnie na pewno jest lepiej niż ostatnio ( piszę o jedynce). 2 hmm... wydaję mi się, że powinniście zrezygnować z zdjęć typu "ręce do góry" bo średnio to wygląda. No grunt to wyciągać wnioski i próbować dalej

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Grudziądz/Warszawa

Domyślnie

Muszę przyznać, że naprawdę tutaj na forum można uzyskać naprawdę cenne uwagi. Faktycznie zgadzam się i z Tobą Samson09 jak i z Hanibalem oraz blackangelek. Cieszy mnie, że jest lepiej, bo to motywuje mnie do dalszej pracy Na obronę to dodam tylko, że ciężko jest czasami w trakcie sesji porozumieć się z żoną, która ma swoją wizję niektórych zdjęć

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Grudziądz/Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez blackangelek Zobacz posta
    Jest lepiej
    Dwójka mi się nie wyświetla to o jedynce powiem:
    Więcej dołu i raczej modelkę umieściłbym po prawej stronie,żeby przestrzeń przed nią była+usunął tę poświatę wokół butów i między nogami a sukienką i tło za niebieskie.Po za tym jest ok wg mnie
    Takie z większym dołem też mam, ale na tym chyba niekorzystnie żona trochę wyszła:

3.

4.
    Ostatnio edytowane przez Hertha ; 29-07-2011 o 08:34

Uprawnienia umieszczania postów