Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Dominika - niewinnie;)

Przedstawiam urocza Dominike. Uwagi mile widziane.
    1
    2
    3
    4

i bonus

Domyślnie

ciekawe zdjęcia , wg mnie 1 najlepsza
    FX

Domyślnie

Jak dla mnie trójka i bonus - dokładnie w tej kolejności. Co nie znaczy, że pozostałe są złe. Dziewczyna ma w sobie coś, a Ty potrafiłeś to z niej wydobyć i pokazać.
    Jest dobrze.

Domyślnie

A dla mnie odwrotnie bonus a potem nr. trzy. Na trójce ręka zbyt mocno dociska policzek przez co tworzy się fałdka na twarzy. Na dwójce włos przechodzący przez ramię i pierś trochę przeszkadza a na jedyneczce kolorki na buzi mi nie podchodzą. Ale co ja tam wiem.... Modelina niczego sobie...

Edit.

Plus cos niedobrego dzieje sie za głową na jedynce a w bonusie brakuje mi lewej pończochy...ale jak pisałem wyżej ja się nie znam...
    Ostatnio edytowane przez borix ; 28-07-2011 o 07:03
    "When I was a child I spoke as a child I understood as a child I thought as a child; but when I became a man I put away childish things." I Cor. XIIIi. 11.

Domyślnie

IMHO:

Dominika urocza, miejscówka ciekawa, kadry również. Właściwie wszystko super tylko PS zmasakrował twarz, szczególnie na 1, 2 i 4.

ale ja się nie znam
    D90, T17-50 VC, N85 1,8, N35, SB-700.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lem77 Zobacz posta
    IMHO:

Dominika urocza, miejscówka ciekawa, kadry również. Właściwie wszystko super tylko PS zmasakrował twarz, szczególnie na 1, 2 i 4.
    Dokładnie tak
    Z6, Z50

Domyślnie

Dziękuję za uwagi . Jeszcze trochę eksperymentuje z kolorami, szczególnie skóry.
    Uzywam high pass do delikatnego wygładzenia skóry. Uwazam z dodaje to delikatnosci modelce ale to subiektywna opinia i nie wszyscy musza sie zgadzać

Cytat Zamieszczone przez borix Zobacz posta
    Plus cos niedobrego dzieje sie za głową na jedynce
    Niestety to odrapana sciana tworzy taka jakby poswiate

Domyślnie

A ja bym prosił bardziej doswiadzczonych o wypowiedz...bo my to my możemy sobie gdybać.
    "When I was a child I spoke as a child I understood as a child I thought as a child; but when I became a man I put away childish things." I Cor. XIIIi. 11.

Domyślnie

Na 1 rzeczywiście twarz modelki znacznie różni się kolorem od reszty ciała, fotografie b&w dobre, aczkolwiek bonus znacznie lepszy zwłaszcza pod względem mimiki twrzy modelki, widać emocje. Co do 4 to osobiście wrzuciłbym też w b&w. A na fotografii 2 znów coś niedobrego wydarzyło się na twarzy modelki, wygląda za bardzo plastikowo...

Domyślnie

Bonus the best.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów