Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Rower

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yuzek Zobacz posta
    za taką jazdę prawko można stracić
    Nie tylko.. qmpel biedak za jazde po pijaku na roweku po rynku Krakowskim, ciagany jest teraz po sadach i grozi mu wiezienie.. :/ nie pytajcie po co on sie pchal na ten rower, rozne glupie rzeczy sie w zyciu robi

Domyślnie

On wcale nie chce jechać tylko siku.
    Pozdrawiam Tomasz
    D-7000, D-80, F-601m, N18-105dx VR, N18-70dx, N70-300VR, SB-800, kilka sowieckich słoików

Domyślnie

o dżisss... przecie to światło
    Wini
    Zakupy świąteczne dla 25 członków rodziny robię 24 Grudnia,na stacji benzynowej

Thumbs down

a prawdę mówiac to niebardzo jest smieszne , za chwilkę może ktoś z was nadjechac koło takiego gostka a on sie wam wtoczy prosto pod koła wiecie ile potem jest z tym ambarasu choc to i tak jego wina, takich dupków trzeba poprostu tępic , albo pije albo jedzie a nie z nich bohaterów robic

sorki za dygresje ale to naprawde sliski temat
    --------------------------------------------
    pozdrówka
    D50,D80 kit, 28-80 Nikor, 70-300 Sigma i inne duperele

Domyślnie

Tak, wiem coś o tym. W mojej okolicy na wioskach można takich rowerzystów spotkać. Nie jeżdżę tamtędy szybko, ale czasem 40km/h wystarczy... Swoją drogą ciekawi mnie jakim cudem niektórzy potrafią jechać na rowerze nie będąc w stanie samodzielnie ustać. Czary czy cuś...
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Uprawnienia umieszczania postów