Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Domyślnie

Nie macie pojęcia jak ja wam zazdroszczę...

Domyślnie

My znad morza zazdrościmy najbardziej!

Domyślnie

Dobrze się ogląda i czyta. Bardzo miło i wesoło ułożony reportaż z wycieczki. Fotograficznie to 11 z drabinki na Kozim, ostatnie co kolega tyłem na szcycie stoi oraz lekko "oklepana" 2 z dojściem do Murowańca, za kolorki. Gratuluję wyrwałości i poczucia humoru.

Domyślnie

Filmik, bajka. Byłem tam, ale bałem się nosić aparat na szyi. Siedział w plecaku, bał się tak samo jak ja
    Jakieś ciałko, szkiełko i światełko, no i jeszcze nosidełko

Domyślnie

Zdjęcia cudne, bardzo się podobają
    Też pod koniec sierpnia będę w Tatrach i planuję obejść przynajmniej część Orlej Perci, stąd mam pytanie jak wygląda sytuacja z asekuracją, używaniem lonży? Wiem, że sam w sobie ten szlak jest niebezpieczny, ale widząc np. te drabinki na płaskich ściankach zastanawiam się czy to dobry pomysł Używałeś dodatkowych zabezpieczeń w tych miejscach? Wiem też, że sporo osób pokonuje te trasy bez żadnych uprzęży...

Domyślnie

...bardzo fajnie, to lubie wcześni turyści i wczesne Taterki dobre kadry i super pogoda
    zaprasza w moje Tatry http://basto78.wordpress.com/2011/03/26/tatry/
    "Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy."
    -Albert Einstein-

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pabloo Zobacz posta
    Zdjęcia cudne, bardzo się podobają
    Też pod koniec sierpnia będę w Tatrach i planuję obejść przynajmniej część Orlej Perci, stąd mam pytanie jak wygląda sytuacja z asekuracją, używaniem lonży? Wiem, że sam w sobie ten szlak jest niebezpieczny, ale widząc np. te drabinki na płaskich ściankach zastanawiam się czy to dobry pomysł Używałeś dodatkowych zabezpieczeń w tych miejscach? Wiem też, że sporo osób pokonuje te trasy bez żadnych uprzęży...
    Na Orlej niczym się nie asekurujesz, masz sztuczne ułatwienia...
    aczkolwiek jest dość trudno i dla początkującego raczej nie polecam!
    www.michalbilko.pl - fotografia tatrzańska

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów