Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: eVe ver 2.0

Domyślnie eVe ver 2.0

Kolejna porcyjka zdjęć na pożarcie...

1.

2.

3.

4.

5. Mały Bonus

Rzeczowa krytyka jak zwykle bardzo mile widziana

Domyślnie

Witam,

Grzegorz, powiem Ci tak: nie wiem czym psujesz te foty : świeceniem, czy obróbką, faktem jest że je psujesz, niestety .
    Na 2 i 4 widać jeszcze jakąś tam grę światła, a na pozostałych jest strasznie płasko - to znaczy tak to według mnie wygląda, ale to chyba jednak obróbka - spójrz np. na bonus, wyszła Ci porcelanowa lalka. Chyba przesadzasz z tym glamour-em i do tego świecisz miękko i tak to wychodzi. Mi osobiście się to nie podoba.
    Na + kolorki i ogólna poprawność. Zajrzałem w tej chwili do poprzedniego wątku z tej sesji i moim zdaniem jest i tak trochę lepiej.
    P.S. Zmęczony już jestem i być może nie mam racji. Jeśli chodzi o glamour, ja jestem pod wrażeniem prac Ani Wegner, spójrz jak wyglądają "plastikowe" foty na których widać grę światła.
    P.S. 2 Te plastikowe to oczywiście z przymrużeniem oka, bo jeszcze się Ania obrazi.
    Pozdrawiam, QuadMan
    Ostatnio edytowane przez QuadMan ; 26-07-2011 o 01:04
    Jakieś puszki i słoiki, a fotki takie sobie....

Domyślnie

do mnie wlasnei bonus najlepiej trafia, ale ja czasem lubie porcelanowe lalki
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

kolorki super, poswiecone dośc plaskato, na 4 bajzel we włosach - a plan pewnie był na sterylna i wymuskana fotę

Domyślnie

Płasko.
    FX+ FX + 20-35/2 + 50/1.4 + 85/1.8 + 70-200/2.8 VR

Domyślnie

Quad, stock dzięki Na was można zawsze liczyć

Remik, też lubię wymuskany "glamuropodobnyczasopismowy" wręcz lalkowy styl

Domyślnie

he he he - modelki zróznicuj - bo nie sądze byście tylko jedną w Lublinie mieli
    na inne twarze bym z chęcią popatrzył.

Domyślnie

Cóż poradzić że nikt nie chce ze mną pracować, tylko Ewelina jest chętna na sesje...

Domyślnie

Mnie bardzo 2 przypadła do gustu. Pomimo że plastykowa obróbka (ale to mankament całego seta) to fota ma w sobie coś. Trochę za mocno je obrobiłeś i przedobrzyłeś w tym temacie. Co do światła to faktycznie dość mocno i płasko. Ale to wrażenie zostaje na drugim planie. Najbardziej przeszkadza "plastykowość" z jaką pokazałeś modelkę. Na MaxModels nie masz żadnej chętnej ? To skarbnica bez dna A z Twoim poziomem prac to powinieneś przebierać w modelkach. Czekam na kolejne !
    D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3

Domyślnie

no patrz, to jakiś dziwny jestem chyba bo zgłoszeń prawie zero... a jak już są to od totalnych pustaków albo na prawdę jakieś dzieciaki rodem z fotki peel...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów