Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Cyprysy

Domyślnie Cyprysy

Wiem ,że mi się lekkie baty dostaną ...ale co tam

Domyślnie

A ten znowu maluje...
    Boska okolica!
    NIKON

Domyślnie

Jesli wiesz ze lekkie baty sie Ci dostana to takze pewnie wiesz za co... Kolorystycznie swietnie dla mnie.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

bardzo fajne, podoba się, ale mz te czubki drzew na horyzoncie są niepotrzebne
    D300 + N35mm f/1.8G + N50mm f/1.8D + sigma 10-20mm f/4-5.6 DC HSM

Domyślnie

Matryca do czyszczenia, horyzont również, miejsce piękne, cudowne. Czy nie za dużo nieba?
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darek_d Zobacz posta
    Matryca do czyszczenia, horyzont również, miejsce piękne, cudowne. Czy nie za dużo nieba?
    eee w sam raz Syfy zobaczyłem teraz holender jasny

Domyślnie

Jarku dopracuj, bo warto .
    Oprócz wspomnianych powyżej, jeszcze przestrzenie pomiędzy cyprysami i troszkę mniej saturacji.
    I masz fotę jak ta lala .

Domyślnie

Fakt, niedoróbki są, ale i tak robi pozytywne wrażenie. Dopracować jednak zdecydowanie warto.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Miejscówka dramatycznie świetna!

Domyślnie

Odbieram tę pracę bardziej jako kompozycję kolorów niż krajobraz (którym oczywiście niewątpliwie jest), dlatego nie przeszkadzają mi chyba lekko "podkręcone" barwy. A jeśli nie są podkręcone - to naprawdę zazdroszczę warunków (o tym, że zazdroszczę lokalizacji pisał nie będę, bo bym się już powtarzał ).

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów