Szukaj
Nie mam pytan, doskonale!
Nikon http://greg77.com/
Podoba się, choć nie bez zastrzeżeń,.. ta kupa kamieni wcale nie pomaga temu kadrowi, to jak dla mnie sztuczny twór, do tego na pierwszym planie. te domki natomiast są do przyjęcia , pokazują skalę gór, dodają kolorytu całości. Pozdrawiam.
Kolorystyka rewelacyjna.
Odnoszę jednak wrażenie, że szersze spojrzenie poprawiło by odbiór mnogości szczegółów na zdjęciu...
NIKON
Podoba się i to bardzo, musiałem kilka razy zajrzeć, żebym mógł napisać kilka słów. Wolałbym bym bez domków, ale najbardziej nurtuje mnie lewa strona, drzewa są takie mało czytelne-rozmyte, przyglądam się i przyglądam, sam nie wiem. Całość robi wrażenie wręcz przytłacza ogromem, naprawdę się podoba.
Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S
Bez zarzutu, ale nie pogniewałbym się na ciut jaśniejszą wersję.![]()
LED ZEPPELIN
Przyznaję, nie czytałem tytułu,..wróciłem tu jeszcze raz, przeczytałem i wszystko nabrało sensu. Pozdrawiam.
Tytuł, idealnie koresponduje z zawartością kadru. Kolory bardzo ładne, technicznie bardzo dobrze, ale czego innego można by się spodziewać w tej kwestii?![]()
Widzę, że bardzo ładne zdjęcie ale dopiero w domu mam możliwość docenić je w pełni.
Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.
Skontaktuj się z nami