Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 35

Wątek: Artefakt...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartekkw Zobacz posta
    ... Zastanawiam się jakby to wyglądało przy troszkę lepszym światełku (w sensie dziennym zwyczajowo żółtym )
    Piękna miejscówka
    Powiem tylko tyle, że rano obudziliśmy się w strugach deszczu i czar prysł .

Jako ciekawostkę dodam, że zdjęcie poczynione z ręki. Trzy klatki bracketingu. Ze statywem raczej nie było mowy, aby tam się ulokować, także walka na utrzymanie była .

Domyślnie

Nie mam pytan, doskonale!

Domyślnie

Podoba się, choć nie bez zastrzeżeń,.. ta kupa kamieni wcale nie pomaga temu kadrowi, to jak dla mnie sztuczny twór, do tego na pierwszym planie. te domki natomiast są do przyjęcia , pokazują skalę gór, dodają kolorytu całości. Pozdrawiam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamoń Zobacz posta
    ,.. ta kupa kamieni wcale nie pomaga temu kadrowi, to jak dla mnie sztuczny twór, do tego na pierwszym planie. ...
    Patrz: tytuł .

Domyślnie

Kolorystyka rewelacyjna.
    Odnoszę jednak wrażenie, że szersze spojrzenie poprawiło by odbiór mnogości szczegółów na zdjęciu...
    NIKON

Domyślnie

Podoba się i to bardzo, musiałem kilka razy zajrzeć, żebym mógł napisać kilka słów. Wolałbym bym bez domków, ale najbardziej nurtuje mnie lewa strona, drzewa są takie mało czytelne-rozmyte, przyglądam się i przyglądam, sam nie wiem. Całość robi wrażenie wręcz przytłacza ogromem, naprawdę się podoba.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Bez zarzutu, ale nie pogniewałbym się na ciut jaśniejszą wersję.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Przyznaję, nie czytałem tytułu,..wróciłem tu jeszcze raz, przeczytałem i wszystko nabrało sensu. Pozdrawiam.

Domyślnie

Tytuł, idealnie koresponduje z zawartością kadru. Kolory bardzo ładne, technicznie bardzo dobrze, ale czego innego można by się spodziewać w tej kwestii?

Domyślnie

Widzę, że bardzo ładne zdjęcie ale dopiero w domu mam możliwość docenić je w pełni.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów