Szukaj
Mało się tu zdarza fajnych zdjęćale to jest mega
!!! Agata to świetna modelka ;P
mi sie cos w tym zdjeciu nie widzi, wczoraj patrzylem na nie kilka minut, dzisiaj tez. Nie podoba mi sie ulozenie palcow lewej reki u modelki i cien na szyi. Ta szyja jest zbyt brudna w porownaniu z idealnym tułowiem, za bardzo to się odcina. Podoba mi się spojrzenie i emocje![]()
JN
cienie były zamierzone, no ale kazdy ma swój gust![]()
Mnie też tu przeszkadza parę elementów (jak choćby czerń bijąca z ust oraz nudny dół kadru), więc nie do końca - ale to na pewno niezła praca. Na plus pokazanie światła i kształtu oczu. Obróbka - nie trafia do mnie też całkowicie (chropowaty kawałek policzka i ust, a reszta wypalona - nie lubię takich zmian - szczególnie widać to w kontekście plam cieni na szyi poza głębią, zestawionych z cieniami na policzku. Osobiście wolę albo wszystko gładkie, albo z fakturą).
No to skoro je uwielbiasz, to olej komentarze i zrób z tego swoją wizytówkę
Mi się podoba to zdjęcie, aczkolwiek jak za długo na nie patrzę, to głowa przestaje być elementem ciała, tylko zaczyna lewitować, jakby była dodatkowo wklejona do tego zdjęcia :P
Więc psychodeliczne takie jest!
Naucz się czytać
Aniu - mi nie chodziło o obróbkę, cień wciąż ten sam, bardzo mocno odcina dekolt od reszty zdjęciaObróbkowo wolałbym pewnie coś pomiędzy. Ale wiesz że to tylko czepianie się, to zdjęcie jest bardzo dobre
![]()
JN
Ania było ok :P teraz imo goły raw ^^
Skontaktuj się z nami