Tym razem bardziej na zlecenie.Uwagi mile widziane, szczególnie do obróbki bo ta trochę bardziej zauważalna niż zwykle u mnie.
Pierwsze, jak się spodoba to dorzucę parę jeszcze.
1.
Szukaj
Tym razem bardziej na zlecenie.Uwagi mile widziane, szczególnie do obróbki bo ta trochę bardziej zauważalna niż zwykle u mnie.
Pierwsze, jak się spodoba to dorzucę parę jeszcze.
1.
I think in f-stops..
24, 35, 50, 105
przeszkadza mi ta poświata przy tym pseudo HDR no i modelka, zbyt czysta twarz przy takiej scenerii ...
D70s, kilka słoików i chęci do nauki
mina modelki i sposob w jaki trzyma bron mi sie ciutke nie podoba ale zdjecie i tak sie broni chyba, dawaj kolejne![]()
Gdzie tu widzisz pseudo hdr?
Fakt - też na to zwracam uwage jak po sesji commando sprzed roku dostałem kilka uwag - np odnośnie palca na spuście
Trochę mi się światło nie podoba - na modelce za ostre (przypadkowe, nieprzyjemne cienie) i zbyt intensywne. Widziałbym ją raczej bardzo delikatnie oświetloną (tylko konturowo), tak jakby schowaną w cieniu a nie w świetle jakiegoś palnikatroszkę by na realizmie zyskało
Dzięki za uwagi.![]()
Pseudo HDR też nie mogę się jakoś dopatrzeć.Ale w sumie pomysł niezły.
Co do światła to niestety wszystko musiało być praktycznie lampami oświetlane bo ciemno jak w ...A że lampy miałem tylko dwie (i jedną parasolkę) to wyszło jak wyszło, dalej się uczę.
Dzięki za wskazówki.
Wrzucę jeszcze parę wieczorem.![]()
I think in f-stops..
24, 35, 50, 105
A z lewej str modelki nic nie świeci?
red light, dark room...
Z lewej nie było już miejsca (ściana), na diagramie coś takiego:
I think in f-stops..
24, 35, 50, 105
@S4INT
niby tylko palec a od razu widac z kim ma sie do czynienia![]()
Vall, sory, że się może czepiam ale zainteresowało mnie a się nie znam za mocno... skąd się wziął kontur na twarzy gościa?
red light, dark room...
Skontaktuj się z nami