ze sie tak wtrace
mam MBP 15" od pazdziernika 2008 i jak dotad jedyny problem mam z bateria. przestala trzymac. od miesiaca komp podlaczony jest do kabla zasilajacego. od dnia pierwszego uruchomienia komp byl wylaczany moze 7 razy, a tak 24h i nie ma to znaczenia czy w lozku ogladalem filmy, czy w pociagu pracowalem...po prawie 4 latach bateryjka mi padla...[rzed Maciem mialem dwie Toshiby i Qompac (terazniejsze HP) trzy kompy zajechaly sie w okresie 4 lat, kazdy kosztowal mnie po 2.000zl. od prawie 4 lat nie wydalem zlotowki na upgrade, oprogramowanie antywirusowe, na nowy komputer...jednym slowem zaoszczedzilem![]()
jedyna bolaczka to taka, ze chcial bym miec teraz OS Lion, ale zeby tego dokonca to musial bym zrobic upgrade do Snow Leoparda i dopiero do Lion'a. niestety teraz ciezko zrobic upgrade do Snow Leoparda...
jeszcze jedna sprawa...zona ma MB 13" (bialy) od prawie 3 lat. zaczela jej sie sypac obudowa. plastik peka i brzydko to wyglada. jak to kobieta musi miec wszystko na tip top. zadzwonilem do serwisu Apple i zapytalem sie jaki jest koszt wymiany obudowy w tym modelu, a pan mi powiedzial, ze robia to za zupelna darmoche![]()
Szukaj

Odpowiedz z cytatem

Skontaktuj się z nami