Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Wątek: Facebook

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Wieliczka

Domyślnie

Mam stałe IP. Problem raczej nie będzie jednak związany z IP ponieważ próbowałem się logować z różnych lokalizacji i urządzeń (z pracy np...)
    Antywirus był instalowany na "świeżym" systemie dużo wcześniej przed wystąpieniem opisywanego problemu.
    ręce opadają...

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Wieliczka

Domyślnie

Tak postąpię.
    Miałem nadzieję że to jakiś banalnie prosty do usunięcia problem ale po kilku wieczorach googlowania i poszukiwania wymiękam....

Domyślnie

A ja mam jeszcze takie pytanie - czy jesteś pewny że logujesz się na FB ? Logujesz się wprost z przeglądarki klepiąc z rączki www.facebook.com czy też korzystasz z linka maila ? Różne rzeczy dziś potrafią. I czy problem występuje pod każdą przeglądarką ? Spróbuj także przez proxy.

Domyślnie

Sprawdź inaczej. Spróbuj zalogować się do FB z innego komputera. Wtedy się okaże, czy Twój profil jest walnięty, czy komputer. Jak się zalogujesz - to znaczy, że komputer. Jak się z innego kompa nie zalogujesz - znaczy FB leży.
    Zwyczajny jak kiełbasa.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez OberD Zobacz posta
    ...potem pokazuje się podstrona z której można pobrać jakiś program McAfee Scan and Repair pobieram, uruchamiam i nic się nie dzieje. Szukałem w google i nic.

Jestem bezradny. Pomóżcie !!!!!!
    Ja miałem tak samo, ale że mam McAfee na kompie to olałem ten ich Repair i mnie wpuściło.
    Teraz już jest ok. za każdym razem.

Pzdr.
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

Domyślnie

wysunę hipoteze że pewnie kliknąłeś w jakieś gó...no co do wszystkich znajomych spam wysyła i dlatego twoje konto zostało tymczasowo zablokowane .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stachu321 Zobacz posta
    Sprawdź inaczej. Spróbuj zalogować się do FB z innego komputera. Wtedy się okaże, czy Twój profil jest walnięty, czy komputer. Jak się zalogujesz - to znaczy, że komputer. Jak się z innego kompa nie zalogujesz - znaczy FB leży.
    Odkrycie dnia, nie ma to jak czytac watek w calosci i dopiero wtedy na niego odpowiadac

Rowniez wydaje mi sie, ze musiales kliknac na jakis glupi link na fb u znajomego, przez co Twoje konto zaczelo siac spamem po kontach znajomych i za to dostales bana.
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez OberD Zobacz posta
    W ostatnich dniach podczas logowania do konta na FB uporczywie pokazuje się komunikat:

Ze względów bezpieczeństwa Twoje konto jest tymczasowo niedostępne.
    Niestety wydaje się, że Twój komputer jest zainfekowany przez wirusa.
    Nie martw się. Zaraz pomożemy Ci znaleźć i usunąć zainfekowane pliki.

potem pokazuje się podstrona z której można pobrać jakiś program McAfee Scan and Repair pobieram, uruchamiam i nic się nie dzieje. Szukałem w google i nic.

Jestem bezradny. Pomóżcie !!!!!!
    Czy możesz zrobić PrintScreen z ekranu z tym napisem (najlepiej całego ekranu tak aby było widać ikonki w prawym dolnym rogu koło zegara).
    Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Wieliczka

Domyślnie

@Władca Pixeli
    doszedłem już że problem raczej nie leży po stronie mojego kompa. Najprawdopodobniej FB zablokował moje konto bo uznał za spamującego (na krótko przed zablokowaniem konta przez chat wysłałem kilka linków min. do filmików z CAFE/humor naszego forum )
    Zgłosiłem już problem do FB i czekam na odpowiedź... Napiszę czy i jak udało się rozwiązać ten problem.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów