Wiesz, fajnie że zauważyłeś, ale szkoda że nie wyciągasz wniosków... plamy pojawiają się w kolejnym secie... nie dało się tego jakoś wyretuszowaćZamieszczone przez Gustaff
Bo rozumiem, że sesje już nie do powtórzenia
Spoko. Ale czego nie zauwazyłeśZamieszczone przez gustaff
"rotfl"- chyba jakaś totalna literówka Ci się zrobiła, albo tylko ja zupełnie potrafię rozkminić tego neologizmu.
Co do nowego setu:
9. Dziwne zielone przebarwienia... podobne kiedyś mi występowały jak fociłem Zenithem i zaświetlał klisz, ale jak Ty zaświetliłeś matrycę, to nie mam pojęcia... no chyba, że to coś innego.
10. Podejrzewam, że chciałeś zrobić takie fajne dynamiczne ujęcie, ale chyba zastosowałeś zły program (sport byłby najlepszy), bo przecież zupełnie nie trafiłeś- nie widać twarzy
14. Widać, że jednak w secie z 2011 masz więcej tego oleju, szkoda że nie zainwestowałeś w autoryzowany serwis zimą, bo to najlepszy okres na przeczyszczenie matrycy, komury lustra, pryzmatu, etc...
Aha8. Świetne z tym kotem, czy Twój czy Pary Młodej
Jak się nazywa
Pozdrawiam i jeśli Ci to nie przeszkadza, to przy kolejnych setach też będę pomagał w ślifowaniu warsztatu, na miarę swoich możliwości of cours
ed.
Teraz skumałem, że nr 10, to może taki chwyt, właściwie to można tą fotę wkleić do albumu każdej parze młodej![]()
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami