Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Plener Szczecin

Domyślnie Plener Szczecin

Witam,
    w niedługim czasie wybieram się do Szczecina wykonać zdjęcia ślubne. Jako, że jestem z Bydgoszczy i wspomnianego Szczecina nie znam. Moja prośba o podanie fajnych miejscówek w samym mieście lub okolicy. Najlepiej żeby było różnorodnie, mogą to być dwa, trzy miejsca.
    Pozdrawiam

Domyślnie

ja bym polecał Wały Chrobrego (schody na przeciw Muzeum oraz fontannę kilka schodków niżej ), fajnie również mogłoby być w parku Kasprowicza na małym(krótkim) urokliwym mostku, lub też udać się na jezioro Szmaragdowe
    D300 | MB-D10 | N35 1.8G | SB-900

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Grudziądz/Warszawa

Domyślnie

Wały Chrobrego:

Zamek książąt pomorskich w szczecinie:

Radisson:

Restauracja w Radissonie:

Tak jak napisał Szakall1 - Park Kasprowicza:

Jak Pan Młody lubi piłkę nożną - to obowiązkowa wizyta na Karłowicza

Domyślnie

Bardzo dziękuję. Propozycje super. Najbardziej .... hm wszystko. Park, jezioro, zamek

Domyślnie

To jeszcze raz podbijam. Jako, że pogoda w najbliższy weekend nie zapowiada się na wakacyjną lecz dżdżysto jesienną, proszę o pomoc jeszcze w miejscówkach pod dachem. Oczywiście oprócz już wymienionych. Z góry wielkie dzięki za pomoc.

Domyślnie

Myślę, że Zamek też się w deszczu nada - są arkady, schody, sale, korytarze, itp.
    Jak zabraknie pomysłów to może warto się wybrać do Muzeum techniki i komunikacji na Niemierzyńskiej.
    Właśnie jutro odbędzie się tam program pt."Ślub retro". Nie wiem jak się organizatorzy będą zapatrywali na zdjęcia komercyjne (trudno powiedzieć).
    Pod rozwagę: klik tutaj

Domyślnie

Dziękuję wszystkim za propozycje. Wykorzystane Za jakiś czas pokażę kilka zdjęć

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Grudziądz/Warszawa

Domyślnie

Ja osobiście czekam z niecierpliwością

Nikoska
    Gość

Domyślnie

ja również

Uprawnienia umieszczania postów