Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Domyślnie

no właśnie nie wiadomo co kieruje... wszystko zaczyna być takie nie trwałe. Moja 85 1.4G też poleci do serwisu, ciekawe, czy wszystko co nowe tak leci na jakości....

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hamarama Zobacz posta
    Zastanawia mnie, co kieruje polityką Nikona, żeby produkować takiego "krzaka". Wydaje mi się, że sporo na tym stracą. No chyba, że ta jego konstrukcja to jakiś wypadek przy pracy. To nie jest szkło za parę złotych, któremu można taką wadę wybaczyć. Zwłaszcza, że gwarancja jest tylko na rok.
    Nie wiem, co robisz z tym szkłem - ale ja używam od ponad roku w różnych warunkach (głownie reporterka) i nic się nie oderwało, nie poluzowało, ani nie odpadło... Śmiga aż miło...

Dodam, że moje D700 (właśnie poleciało do nowego forumowicza) też miało całe gumy, mimo że podobno odpadają, a na liczniku ma 40 K
    Ostatnio edytowane przez NBA ; 27-07-2011 o 16:15

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez NBA Zobacz posta
    Nie wiem, co robisz z tym szkłem - ale ja używam od ponad roku w różnych warunkach (głownie reporterka) i nic się nie oderwało, nie poluzowało, ani nie odpadło... Śmiga aż miło...

Dodam, że moje D700 (właśnie poleciało do nowego forumowicza) też miało całe gumy, mimo że podobno odpadają, a na liczniku ma 40 K
    Ja jeszcze go nie mam Zamówiłem w końcu N70-200VRII a standard jednak postanie stałkowo-tamronowy. Pisałem, że byłem to szkło podpiąć w sklepie i już w sklepie ocierało o płytkę, albo o coś innego. A do d700 to moje też śmiga, aż miło i też ma lekko ponad 40k. Gumy też całe. Zresztą gumy to nie jest jakiś dramat. Chodzi o obiektyw, który kosztuje sporo PLN, a wielu ludziom się rozpada w ręku.
    Nikon D997 Nikkor 10-500 f/0,7, SpeedLight SB 920 GT.

Domyślnie

ja na swojego dosłownie chuchałem dbałem jak tylko można i nagle zaczął ciężej chodzić i tarcie słychać. A co do gum to akurat tu żadnych problemów zarówno w d3s i jak d700.

Domyślnie 24-70 2.8 pytanko

Powiedzcie mi czy to jest ok dla egzemplarzu obiektywu poniższe zdjęcia? chodzi mi czy sztuka jest ok? wszystkie na 2.8.

http://img.edysk.pl/dis/395799/otcm9TJ22f3u/

Pozdr.

Domyślnie

1,3 gites na 2 zielona winieta WTF?! i nie widzę ostrości

Domyślnie

W sumie też nie wiem na jaki punt była ostrość, to na 24 mm na 2.8 z daleka więc ciężko , dorzuciłem 2 klatki testowe z 24 mm
    pozdr

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów