Cytat Zamieszczone przez OberD Zobacz posta
cudownie dzieci w fotografii były, są i będą pogódź się z tym. (Szkoda tylko że nie napotkałem jeszcze w realnym świecie takowego)
Odnośnie Twojej fotografii masz piękną grę kolorów. Osiągnąłeś jakiś zamierzony efekt. Mnie osobiście ciekawi jak wyglądałaby cała postać tej modelki w pozie bez kadrowania...
Możliwe że coś jeszcze wstawię z reszty sesji, ale jeszcze pomyślę nad tym...

Cytat Zamieszczone przez copyman Zobacz posta
Czemu zaraz nerwy ? Po co stres ? Bo komuś wychodzi ? Bo ma fuksa ? Tak jest było i będzie. Możesz o fotografii czytać tysiące publikacji, PS-a mieć w małym palcu , możesz mieć 10 x D3x i 20 x SB900 , wypasione studio a do tego najlepszą szklarnię na świecie a jednak są sytuacje że zobaczysz zdjęcie zrobione D40-tką i Ci się kolana ugną ... Ja miałem okazję wielokrotnie tego doświadczyć i jakoś się z tym pogodziłem. Takie fajne porównanie kiedyś czytałem, chyba nawet na tym forum , że z fotografią jest jak z sexem - jeżeli masz technikę a uczucia nie ma to i tak nic z tego nie będzie. Zaiste prorocze to słowa ...

Ale ja się wcale drogi kolego nie denerwuję. Po prostu twierdzę że to nie jest dla mnie. Może nie jestem artystą, może nie mam fuksa, ale kocham to co robię i chce to robić na wysokim poziomie do którego dążę. Dlatego stwierdziłem że nie obchodzi mnie fuks i inne głupawe szczęścia tylko solidna praca nad sobą do zamierzonego efektu.