Szukaj
Trochę zbyt gładko tzn. plastikowo. Kolory na plus.
Kolorki mi się podobają, ale twarz jakaś sztuczna. Generalnie widać, że próbujesz ćwiczyć błyskanie. Próbuj dalej![]()
Masz inne zdjęcie, bo te wygląda jak idealny fotomontaż (nos, usta). A broda prawie zlana z szyją.
A6K + SELP18105G + SEL35F18 + 2/58 M42
Technika, taka, technika, siaka (clamshell, D&B)... może za dużo czytasz i za dużo wszystkiego w życie chcesz wprowadzać![]()
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
A to psikus
możliwe. Ale lepsze to niż trwanie w niewiedzy i nijakości...
Czasem nie do końca ... Mam koleżankę która o fotografii wie tyle co kot napłakał ale czuje to i robi fenomenalne zdjęcia. Zawsze jej jakimś cudem wychodzą ! Nie używa blendy, SB600 dopiero co zakupiła, nie używa trybów M, A, P , ma zwykłego NIKON-a D40 i szkło kitowe i chyba 18-105 jak dobrze pamiętam. Czasem nadmiar wiedzy i chęć jej wprowadzenia w czyn bywa szkodliwa. Wiem to także sam po sobie... Trzeba by czasem zrobić "back to the roots"![]()
D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3
no tak... czekałem tylko na te przykłady cudownych dzieci które kitowymi aparatami lub nawet otworkiem tworzą genialne ałtystyczne kreacje...
Sorry to nie dla mnie...
Mi się ogólnie podoba. Nie jestem ekspertem ale mój wzrok trochę drażni bałagan pojedynczych włosów widocznych na dolnej części szyi...kiepsko to wygląda
48ProjectBlog[/CENTER]
Skontaktuj się z nami