Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 31

Wątek: eVe

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boa Zobacz posta
    To już kolejna Twoja praca, na której widzę, że świecisz strasznie "płasko", czy to w studio, czy w plenerze.
    No cóż... możliwe że przez brak wiedzy jak nie świecić płasko...

Tutaj próbowałem świecenia w "technice" clamshell... miało nie być płasko, miało być fajnie i w ogóle a jest jak widać...

Domyślnie

Trochę zbyt gładko tzn. plastikowo. Kolory na plus.

Domyślnie

Kolorki mi się podobają, ale twarz jakaś sztuczna. Generalnie widać, że próbujesz ćwiczyć błyskanie. Próbuj dalej

Domyślnie

Masz inne zdjęcie, bo te wygląda jak idealny fotomontaż (nos, usta). A broda prawie zlana z szyją.
    A6K + SELP18105G + SEL35F18 + 2/58 M42

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DarekK D5000 Zobacz posta
    Masz inne zdjęcie, bo te wygląda jak idealny fotomontaż (nos, usta). A broda prawie zlana z szyją.
    Potraktuję to jako komplement...

Nie nie jest to fotomontaż, owszem były usta bajerowane technika D&B ale nic więcej...

Domyślnie

Technika, taka, technika, siaka (clamshell, D&B)... może za dużo czytasz i za dużo wszystkiego w życie chcesz wprowadzać
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
    A to psikus

Domyślnie

możliwe. Ale lepsze to niż trwanie w niewiedzy i nijakości...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sapphiron Zobacz posta
    możliwe. Ale lepsze to niż trwanie w niewiedzy i nijakości...
    Czasem nie do końca ... Mam koleżankę która o fotografii wie tyle co kot napłakał ale czuje to i robi fenomenalne zdjęcia. Zawsze jej jakimś cudem wychodzą ! Nie używa blendy, SB600 dopiero co zakupiła, nie używa trybów M, A, P , ma zwykłego NIKON-a D40 i szkło kitowe i chyba 18-105 jak dobrze pamiętam. Czasem nadmiar wiedzy i chęć jej wprowadzenia w czyn bywa szkodliwa. Wiem to także sam po sobie... Trzeba by czasem zrobić "back to the roots"
    D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3

Domyślnie

no tak... czekałem tylko na te przykłady cudownych dzieci które kitowymi aparatami lub nawet otworkiem tworzą genialne ałtystyczne kreacje...

Sorry to nie dla mnie...

Domyślnie

Mi się ogólnie podoba. Nie jestem ekspertem ale mój wzrok trochę drażni bałagan pojedynczych włosów widocznych na dolnej części szyi...kiepsko to wygląda
    48ProjectBlog[/CENTER]

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów