Szukaj
Fajna maniera kolorystyczna, pozdro![]()
mój faworyt to 5 - świetnie pokazana perspektywa
5. zdecydowanie najlepsza, i chmurki pięknie zagrały.![]()
Nikon, Nikkory, Sigmy... i Tamron
wigi.pl
park był dość "plastyczny" (z puktu widzenia fotografa) i odpowiednio duży, żeby fajne triczki chłopakom siadały, pogoda dopisałą (stąd te kolorki), publika - oby więcej takich imprez w Polsce ...![]()
hmmm, sam nie wiem. Trochę wszystko z tłem się zlewa. Dla mnie 4 jest faworytem, gdyby tak nie domykać szkła i popełnić na jakimś f1,4-2,0. co de sekwy to nie lubię jak się nachodzą klaty, a w przypadku "najlepszego" do zdjęć czarnego trykotu to wiele osób może nie ogarnąć co się dzieje bo jest jedna plama. Natomiast 3 i 5 poprawnie uchwycony rolkarz w mocnym punkcie, ale niewiele tez się dzieje w całej pozostałości i jest strasznie pusto tam, a tło na 3 mocno zaśmieca. 1 kompletnie nie przemawia do mnie zwłaszcza przez kadrowanie lifestajla.
Na blogu spokojnie 5 duużooo ciekawszych klat widziałem.
Ocena na ostro, ale do Ciebie to się zagląda po perełki rolkowe, a nie fajne foty dla osób które tam były i chcą sobie coś na FB wyszukać
Cóż chyba tylko 1 mi się podoba i do tego lewa częśći może jeszcze piątka.
1. Prawa strona rolkarza wogóle nie widać , a szkoda fajna opowieść by się zrobiła
2. Podobnie jak Tommy - zlewająca się postać niestety stworzyła czarna plamę przez co zdjęcie jest nieczytelne
3. Gdzie jest bohater tego widowiska, Plus ? Red Bull ?.... aaa nie to nie oni jest i zawodnik ....
4. Zawodnik zlewa się z tłem
5. Ciekawy kadr , lecz mz ciachnął bym lewą + trochę więc dla pozostawienia w mocnym punkcie rolkarza
D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker
Skontaktuj się z nami