Szukaj
Moim zdaniem za dużo nieba, niezbyt ciekawego i trochę za dużo zacienionego zboża w dole kadru. Dobrze wypatrzone i skomponowane, ale nic poza tym.
Moja propozycja jeśli można [może być przesaturowane, monitor w pracy działa jak działa]:
Twoja propozycja jest odrzucona z prostego powodu: teraz ta fota wygląda na taką z cyklu tu byłem i było pięć drzewek. Nie chodziło mi o ich sfotografowanie bo to jest proste i raczej nikt nie miałby z tym problemu, chciałem pokazać to o co w te klocki chodzi - o światło wyodrębniające z kadru temat foty, aby widz skupił na nich wzrok właśnie za pomocą takiego przedstawienia, a nie dlatego, że w kadrze znajdzie tylko drzewka. Czekałem na tę chwilę ok.30 minut opędzają się od gzów i innych chcących mnie zeżreć polnych straszydeł. Nie oczekuję za to medali, jedynie chcę powiedzieć, że wszystko jest tu przemyślane i świadome.
I na drugi raz dawaj linki do efektów swoich spostrzeżeń i wniosków, nie wklejaj fotek. Pozdrawiam.![]()
LED ZEPPELIN
Dla mnie bardzo dobrze jest.
Oczywiście na wersji Autorskiej, bo cztery posty powyżej jakaś okrutna pomyłka nastąpiła.
Skontaktuj się z nami