Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: 5.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartekkw Zobacz posta
    musi się podobać
    no nie ma wyjscia

Domyślnie

Moim zdaniem za dużo nieba, niezbyt ciekawego i trochę za dużo zacienionego zboża w dole kadru. Dobrze wypatrzone i skomponowane, ale nic poza tym.
    Moja propozycja jeśli można [może być przesaturowane, monitor w pracy działa jak działa]:

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ART69 Zobacz posta
    W dobrym momencie to uchwyciłeś Andrzeju, światełko tam gdzie trzeba
    zgadzam się to musnięcie światłem wyglada bardzo ładnie i w dobrym kadrze zrobione

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sławomirowski Zobacz posta
    Moim zdaniem za dużo nieba, niezbyt ciekawego i trochę za dużo zacienionego zboża w dole kadru. Dobrze wypatrzone i skomponowane, ale nic poza tym.
    Moja propozycja jeśli można [może być przesaturowane, monitor w pracy działa jak działa]
    Twoja propozycja jest odrzucona z prostego powodu: teraz ta fota wygląda na taką z cyklu tu byłem i było pięć drzewek. Nie chodziło mi o ich sfotografowanie bo to jest proste i raczej nikt nie miałby z tym problemu, chciałem pokazać to o co w te klocki chodzi - o światło wyodrębniające z kadru temat foty, aby widz skupił na nich wzrok właśnie za pomocą takiego przedstawienia, a nie dlatego, że w kadrze znajdzie tylko drzewka. Czekałem na tę chwilę ok.30 minut opędzają się od gzów i innych chcących mnie zeżreć polnych straszydeł. Nie oczekuję za to medali, jedynie chcę powiedzieć, że wszystko jest tu przemyślane i świadome.
    I na drugi raz dawaj linki do efektów swoich spostrzeżeń i wniosków, nie wklejaj fotek. Pozdrawiam.
    LED ZEPPELIN

Talking

Cytat Zamieszczone przez Sławomirowski Zobacz posta
    Nie zgodzę się z Tobą.
    Zdjęcie Andrzeja zdecydowanie bardziej mi się podoba. Daje nastrój a Twoja propozycja nie. Mówię tylko o kompozycji.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie

Dla mnie bardzo dobrze jest .
    Oczywiście na wersji Autorskiej, bo cztery posty powyżej jakaś okrutna pomyłka nastąpiła .

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów