Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Domyślnie

Mnie się bardzo widzi
    Prostota, kadr centralny , wszystko zagrało !
    "GŁASKANIEM NIC SIĘ NIE NAUCZĘ - pokrytykuj mnie nieco"
    ~ JA

Domyślnie

Mimo slabego odzewu wrzucam jeszcze jedno

Domyślnie

pierwsze bez wyrazu, drugie może być, naucz modelki grać

Domyślnie

Dwójkę mógłbyś symetrycznie przyciąć.
    Ostatnio edytowane przez nimnull ; 21-07-2011 o 12:54
    Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą

Domyślnie

Dwójka lepiej, ale tam zdecydowanie poziomy kadr i bez tej góry - mogło być ciekawe.

Domyślnie

czy mi się zdaje czy 2. leciutko chyli się na lewo? Wolałbym wyprostowane i tak skadrowane, żeby postać była większa.
    .
    fotografuję portrety, sport, teatr tańca i jeszcze kilka innych obszarów - w tym w szczególności reportaże wszelakie piotr.jaruga_at_gmail.com

Domyślnie

2 mi się podoba.
    a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l

Domyślnie

Za sugestia S4inta'a.. choc ja raczej sklaniam sie w kierunku z ta gora...
    Piotrze jakby nie prostowac zawsze bedzie takie wrazenie, bo w zasadzie kazdy gzyms, kazdfy filar w tym budynku zyje swoim "zyciem"

Domyślnie

Oba z potencjałem. Ale to jeszcze nie to. Przyznam, że zatrzymałem się na dłużej, kombinując jak by im tu dopomóc. Niestety nie wykombinowałem za wiele.
    Rzeczywiście można by trochę zagrać modelkami bardziej. Ale to w kadrze i formie upatrywałbym tu drogi do sukcesu. Na pierwszym jakby oczy nieostre? Na drugim chyba też - poeksperymentowałbym z innym wyostrzaniem przy zmniejszaniu.

Uprawnienia umieszczania postów