Close

Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3
    Gaduła Awatar Art Erie
    Miasto
    Prochowice/The Dark Side Of The Moon

Domyślnie Quantuum R+ 300 Digital HS (tryb FP)

Przy okazji zakupu lamp studyjnych znalazłem coś takiego: Quantuum R+ 300 Digital HS
    http://www.fotopolis.pl/index.php?n=...300-digital-hs lampa synchronizuje z czasem 1/8000s.
    "Nowość" z maja tego roku, ale nie widziałem info na forum (może mi umknęło).

Domyślnie

Na forum canona była rozmowa o tych lampach. Kupił je MMM - u nas to MareckiMarek - pisz do niego.
    Informacji jednak za wiele tam na forum CB nie znajdziesz, bo do lamp nie było instrukcji, a MMM chyba te lampy po paru sesjach sprzedał.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Gaduła Awatar Art Erie
    Miasto
    Prochowice/The Dark Side Of The Moon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    Na forum canona była rozmowa o tych lampach. Kupił je MMM - u nas to MareckiMarek - pisz do niego.
    Informacji jednak za wiele tam na forum CB nie znajdziesz, bo do lamp nie było instrukcji, a MMM chyba te lampy po paru sesjach sprzedał.
    Temat podałem czysto informacyjnie, jako ciekawostkę. Digital HS to jak dla mnie dopiero "prototyp", taka pierwsza jaskółka, którą znalazłem przy okazji zakupu sprawdzonych R+300 (bez Digital HS).

Uprawnienia umieszczania postów