Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Polo Cockta ;-)

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Nie do końca pasuje mi modelka do tej roli. Nie, dla przejaskrawionego "wytrzeszczu" oraz dziubka i nosa. W tym ujęciu nie prezentują się za dobrze. Podobnie z dłonią - rozłączone palce znów psują efekt delikatnej kobiety. Mam wrażenie takiej makabreski trochę i pastiszu, a nie poprawnej i grzecznej stylizacji. A to raczej nie o to chodziło do końca (bo jeżeli tak, to jeszcze trochę należało przegiąć by było to bardziej oczywiste). Technicznie za to prawie super. Co to za czernie pod ręką?
    Ponieważ pewnie było więcej kadrów, to podejrzewam, że jakiś inny by mi się po prostu bardziej spodobał. Ale ja tak już mam...
    Rozważyłbym lekkie "przymglenie" kadru (stonowanie kontrastu) - jest jakby zbyt... "nowocześnie".
    więcej dzióbków na blogu
    Jest kilka niedociągnięć, to moje drugie zdjęcia tego typu. Obiecuję poprawę ))
    www.monikowska.pl
    blog.monikowska.pl
    Kanon fotografii to Nikon

Domyślnie

mam niedosyt skupiający się na butelce
    Gdyby udało sie znaleść starą, z jednokolorową etykieta lub nawet bez, zgrałoby się to idealnie, oczywiście bez równie wiekowej zawartości
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pietrobas Zobacz posta
    mam niedosyt skupiający się na butelce
    Gdyby udało sie znaleść starą, z jednokolorową etykieta lub nawet bez, zgrałoby się to idealnie, oczywiście bez równie wiekowej zawartości
    Ta ze zdjęcia jest stara, i na blogu też zdjęcia z jednokolorową butelką są
    www.monikowska.pl
    blog.monikowska.pl
    Kanon fotografii to Nikon

Domyślnie

Podoba mi się. Fajne kolorki i ostrość. Ps. czym doświetlałeś?

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów