Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Polo Cockta ;-)

Domyślnie

Łeeeee ! A myślałem że coś z "Kingsajza" będzie Super ! Mnie osobiście się bardzo podoba ! Klimat z reklam Coca-Coli z lat 50 - 60-tych ubiegłego stulecia.
    D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3

Domyślnie

Twarzą jestem zachwycony, reszta bardzo dobrze (nie zachwyca mnie, ale jest bardzo dobra).
    ale ja się nie znam

Domyślnie

Świetna stylizacja, bardzo dobre wykonanie. Jak najbardziej się podoba.

PS.
    Ciekawe jakby wyglądało z jakimś żółtym, postarzającym crossem.

Domyślnie

żadnych crossów !!

a tytuł miał być zachęcający )))
    Ostatnio edytowane przez monikowska ; 19-07-2011 o 00:46
    www.monikowska.pl
    blog.monikowska.pl
    Kanon fotografii to Nikon

Domyślnie

Nie, nie... tak jest świetnie
    podpis niezgodny z regulaminem forum

Domyślnie

a mnie mina do końca się nie podoba... ale cała reszta wyśmienita
    D780|17-35|35|50|85

Domyślnie

not moge tylko powiedziec.. super..

bardzo mi sie podoba obrobka skóry i kolorystyka zdjecia
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Nie do końca pasuje mi modelka do tej roli. Nie, dla przejaskrawionego "wytrzeszczu" oraz dziubka i nosa. W tym ujęciu nie prezentują się za dobrze. Podobnie z dłonią - rozłączone palce znów psują efekt delikatnej kobiety. Mam wrażenie takiej makabreski trochę i pastiszu, a nie poprawnej i grzecznej stylizacji. A to raczej nie o to chodziło do końca (bo jeżeli tak, to jeszcze trochę należało przegiąć by było to bardziej oczywiste). Technicznie za to prawie super. Co to za czernie pod ręką?
    Ponieważ pewnie było więcej kadrów, to podejrzewam, że jakiś inny by mi się po prostu bardziej spodobał. Ale ja tak już mam...
    Rozważyłbym lekkie "przymglenie" kadru (stonowanie kontrastu) - jest jakby zbyt... "nowocześnie".

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów