Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 34

Wątek: repo +plenerek

Domyślnie

zryte jak zawsze z Twoim wykonaniu
    o ile 11-15 jestem w stanie przyjąć to 10 jest dla mnie jakimś nieporozumieniem i kpiną
    Z6, Z6II, 35 ART, 50Z 1.8, 85 1.4G

Domyślnie

A co to znaczy zryte? 10 jest żarcikiem, młoda uwielbia gotować i koniecznie chciała coś na ten temat.

Domyślnie

oglądałem resztę fot na blogu
    o ile niektóre są fajne (winyle o zachodzie słońca) to te trawiaste piknikowe są na maxa kiczowate - gratuluje w sumie klienteli, która to kupuje i lubi
    jak to mawiał mój kumpel "suwaki swędziały co?"

Domyślnie

Nie wiem czy zauważyłeś, ale do setu kuchennego użyłem zupełnie innego światła niż do reszty, właśnie po to żeby przecukierkować te zdjęcia bo jak wspomniałem, jest to żarcik. Też lubię klientów którzy lubią się pośmiać z siebie. Wolę to niż sztywną sztampę. Suwaczki nie swędziały bardziej niż zwykle.

Domyślnie

Foty w krzakach z kuchenką turystyczną wyglądają strasznie, mógłby je zrobić w sumie każdy kompaktem lub komórką (świadomy lub nieświadomy fotograf). Sama idea zrobienia fot kulinarnych jest dla mnie jak najbardziej zrozumiała, tak samo jak nieco ironiczne podejście do tematu - uważam tylko, że przesadziłeś tu z estetyką (a raczej jej brakiem).

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez genghiskhan Zobacz posta
    Foty w krzakach z kuchenką turystyczną wyglądają strasznie, mógłby je zrobić w sumie każdy kompaktem lub komórką (świadomy lub nieświadomy fotograf).
    Chyba raczej niekoniecznie. Światło, przestrzeń barwna, ani kompakt ani komórka nie da rady. Estetyki, z definicji nie może nie być, może ewentualnie kłócić się z Twoim jej zmysłem, co akurat niespecjalnie mi przeszkadza.

Domyślnie

Dla mnie rewelacyjne kadry
    podpis niezgodny z regulaminem forum

Domyślnie

podoba sie caly set
    "Nikon może mieszkać z innymi zwierzętami i dziećmi. Obowiązuje umowa adopcyjna. Kociak dostanie wyprawkę: paczkę karmy, legowisko, miseczki i ulubioną zabawkę."
    WaWeWu

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów