Szukaj
świetne
zryte jak zawsze z Twoim wykonaniu
o ile 11-15 jestem w stanie przyjąć to 10 jest dla mnie jakimś nieporozumieniem i kpiną
Z6, Z6II, 35 ART, 50Z 1.8, 85 1.4G
A co to znaczy zryte? 10 jest żarcikiem, młoda uwielbia gotować i koniecznie chciała coś na ten temat.
oglądałem resztę fot na blogu
o ile niektóre są fajne (winyle o zachodzie słońca) to te trawiaste piknikowe są na maxa kiczowate - gratuluje w sumie klienteli, która to kupuje i lubi
jak to mawiał mój kumpel "suwaki swędziały co?"![]()
Nie wiem czy zauważyłeś, ale do setu kuchennego użyłem zupełnie innego światła niż do reszty, właśnie po to żeby przecukierkować te zdjęcia bo jak wspomniałem, jest to żarcik. Też lubię klientów którzy lubią się pośmiać z siebie. Wolę to niż sztywną sztampę. Suwaczki nie swędziały bardziej niż zwykle.
Foty w krzakach z kuchenką turystyczną wyglądają strasznie, mógłby je zrobić w sumie każdy kompaktem lub komórką (świadomy lub nieświadomy fotograf). Sama idea zrobienia fot kulinarnych jest dla mnie jak najbardziej zrozumiała, tak samo jak nieco ironiczne podejście do tematu - uważam tylko, że przesadziłeś tu z estetyką (a raczej jej brakiem).
Dla mnie rewelacyjne kadry![]()
podpis niezgodny z regulaminem forum
podoba sie caly set![]()
"Nikon może mieszkać z innymi zwierzętami i dziećmi. Obowiązuje umowa adopcyjna. Kociak dostanie wyprawkę: paczkę karmy, legowisko, miseczki i ulubioną zabawkę."
WaWeWu
Skontaktuj się z nami