Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: sciennie

Domyślnie

Podobają mi się bardzo (nr 1 bardziej), lubię tego rodzaju podniszczone, emanujące kolorem motywy. Druty (sznurki ?) na jedynce fajnie mzd. wzbogaciły kompozycję.

Domyślnie

Obydwa kadry sa piekne - po mistrzowsku zagrales kolorem
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

To jest to

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

A ja mam mieszane uczucia - z jednej strony faktycznie bardzo intensywna kolorystyka, która zatrzymuje wzrok na dłużej, z drugiej zaś pewne "niechlujstwo" w kadrowaniu mogące znaleźć usprawiedliwienie w dziale reportaż a nie architektura, ale z kolei brak mi tu szerszej historii.
    d-90, 18-105 , 35 f1.8,Sigma 10-20 F4-5.6 HSM, SB-600, lowepro inverse 200, Velbon Sherpa 600R i parę gadżetów

Domyślnie

Zmiana nicka potrafi zaskoczyć A zdjęcia nadal bardzo mi się podobają.

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RzeckiDG Zobacz posta
    A ja mam mieszane uczucia - z jednej strony faktycznie bardzo intensywna kolorystyka, która zatrzymuje wzrok na dłużej, z drugiej zaś pewne "niechlujstwo" w kadrowaniu mogące znaleźć usprawiedliwienie w dziale reportaż a nie architektura, ale z kolei brak mi tu szerszej historii.
    Gdzie sie dopatrzyles niechlujstwa ? tak z ciekawosci pytam .Pozdro

Domyślnie

nie wazne czy to Mario Bigamista czy Chulbul Pandey czy tez Rumburak z Arabelli
    zdjecia mowia wszystko , masz czucie kadru , swiatla , czasu ... piknie to skomponowales kolego

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Motorniczy Zobacz posta
    Gdzie sie dopatrzyles niechlujstwa ? tak z ciekawosci pytam .Pozdro
    Niechlujstwa w cudzysłowie zaznaczam. Chodzi o to, że zdjęcia lecą lekko w prawo, a na dwójce temat przewodni jest ucięty. Pewnie dla niektórych to właśnie decyduje o sile przekazu, ale dla mnie jest to póki co niezrozumiałe. Kwestia gustu lub wyczucia artystycznego...Powiedzmy. Pozdro
    d-90, 18-105 , 35 f1.8,Sigma 10-20 F4-5.6 HSM, SB-600, lowepro inverse 200, Velbon Sherpa 600R i parę gadżetów

Domyślnie

Dobrze uchwycony klimat.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów