Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Wątek: Laura.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boa Zobacz posta
    To na cześć Małysza było
    Dokładnie tak mi się skojarzyło.
    a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boa Zobacz posta
    To na cześć Małysza było
    Aaaa... no to wszystko wyjaśnia.
    Szary, cichy człowiek.

Domyślnie

To żart, ale zbieg okoliczności był prawdziwy, znaczy zdjęcie powstało dokładnie w tym czasie, kiedy cała Polska malowała wąsy na cześć Małysza
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
    A to psikus

Domyślnie

Mnie się podoba wszystko. Spojrzenie, naturalność, kadr, kompozycja, światło i detale. Dla mnie to zdjęcie jest kompletne. Mam ileś tam podobnych z dzieciństwa i widziałem też trochę dobrych portretów dziecięcych - może to jakiś rodzaj sentymentu? Właściwie to nie wiem jak rozłożyć takie zdjęcie na czynniki i odpowiedzieć - dlaczego? Dla mnie ma siłę wyrazu. Prawdziwość. I jest bardzo daleko od zwyczajnych pstryków z przypadkowego kąta, z bałaganem w tle.

Domyślnie

a mi sie nie podoba ta biala plama na prawym policzku dziecka..
    spojrzenie jak najbardziej kadr poprawny

ale jak mi to ktos kiedys powiedzial.. nie wiesz co zrobic ze zdjeciem ?? dodaj szum i zrob BW i bedzie artyzm

pozdrawiam
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

mOSAd, też mam kilka podobnych z dzieciństwa, ale w najmniejszym stopniu się nie wzorowałem, zbieżność przypadkowa (a może to podświadome działanie-hmmm )

Hani, ano jest plama, ale to nic innego jak smyrnięcie światełkiem, które delikatni wdarło się pod kątem (na brwi również), co do cz-b i szumu, to po prostu aby dodać klimatu "sprzed lat", żadnym artyzmem mnie tu nie obrażaj

Pozdro.
    A to psikus

Domyślnie

ja poporstu przycytowałem jakiegos mądrego..
    co do plamy mozna ja bylo usunac...
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Eeee, bez sensu, może jeszcze oczka podkręcić, zrobić softa i jeszcze jakiś glamour'owy myk do tego... nie no Hani, to nie o to w tym przypadku chodziło.
    A to psikus

Domyślnie

no wlasnie to jest moj punkt kazdy ma swoja wizje...

Domyślnie

Wiesz, tutaj nie do końca o wizję chodziło, rzekł bym nawet, że to bardziej reporterski strzał niż pozowany portret.
    Po prostu złapałem odpowiedni moment w odpowiedniej chwili (moim zdaniem rzecz jasna).
    A to psikus

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów