Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 28 z 28

Wątek: Panorama hdr

Domyślnie

a mnie się podoba bo jest jakiś klimat w tym zdjęciu... jest bajkowo nierealne... ale czy wszystko zawsze musi być realne ?
    Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
    moje obserwacje...

Domyślnie

Tutaj wyobraznia poniosla mnie nawet bardziej...

Domyślnie

a mi sie podoba szczególnie 1 to drugie to jak po lizaniu znaczka ale tez cos ma. pokazuje bardziej ciebie jak cokolwiek.
    nie wszyscy lubią hdry, rozumiem to ja lubie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez setth Zobacz posta
    a mi sie podoba szczególnie 1 to drugie to jak po lizaniu znaczka ale tez cos ma. pokazuje bardziej ciebie jak cokolwiek.
    nie wszyscy lubią hdry, rozumiem to ja lubie
    Podoba si eTobie bo ty klepiesz te "HDR"y.....
    Drugie tez dewiacja i to potezna......oba zdjecia do dzialu grafika sie nadaja idealnie

Domyślnie

właśnie greg u mnie tez napisałeś ze nie hdr ... a tego nie rozumiem ze nie hdr. skoro składam to z 5 fotek różnie naświetlonych. zresztą to nie miejsce na to
    hadry zupełnie to samo co szare filtry, potęga malowania i przedstawiania tego co sie widzi i jak sie widzi.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez setth Zobacz posta
    hadry zupełnie to samo co szare filtry, potęga malowania i przedstawiania tego co sie widzi i jak sie widzi.
    Oj jak tak widzisz swiat to zalecam wizyte u okulisty.....ojej

Sorry za OT

Domyślnie

A dla mnie interesujące i ciekawe takie inne spojrzenie na pewne klimaty. Jest kolorowo, niecodziennie, bardzo klimatycznie - podobają mi się za tę nierealność. Myślę, że trzeba wszystkiego spróbować - licząc się oczywiście z nierzadko ostrą krytyką

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sławomirowski Zobacz posta
    Myślę, że trzeba wszystkiego spróbować
    Mi się wydaje, że w przypadku drugiego zdjęcia autor spróbował lsd... Serio, o ile na pierwszym było balansowanie na granicy (mojej akceptowalności oczywiście), to na drugim już granica została przekroczona z przytupem i to kilkukrotnie. A szkoda, bo mogło być bardzo ciekawie - dobry temat i niezłe warunki.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów