Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Debiut.......

Domyślnie Debiut.......

Mój w sensie można powiedzieć pierwszy raz, dla klientów a nie dla znajomych w prezencie....

Tutaj kilka choć i tak nie mogłem się zdecydować. Więcej na BLOG'u.

Domyślnie

1, 2, 8 10 11 te najbardziej mnei się podobają. Aczkolwiek w samochodzie za bardzo wyciągałeś cienie
    N i pare gratów

Domyślnie

ogolnie fajnie, skos na 2 i 3 mocno przesadzony i nieuzadadniony
    Z6, Z6II, 35 ART, 50Z 1.8, 85 1.4G

Domyślnie

Aaa jakie skarpetki!!!!
    A zdjęcia mi się podobają! Mój wybór to 5,6,7,10,11. Młodym na pewno spodobają się.
    Nikon D700 / Marzę o lepszych obiektywach / Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Gaduła Awatar Art Erie
    Miasto
    Prochowice/The Dark Side Of The Moon

Domyślnie

Nie komentuję ślubniaków, bo się nie znam. Ale...
    Miejscami chyba trochę zbyt mocn ciągnięte z cieni, kadry takie sobie.
    Za to "etniczne" skarpetki młodego to prawdziwy HIT!
    A może tradycja, albo przesąd. To właściwie głowny powód tego postu

Domyślnie

faktycznie w aucie wyciągane cienie krytyczne, do odszumiania koniecznie, a jeśli chodzi o resztę to powiem trochę nieprzyjemnie, ale zlecenie było robione na "wyspach", widać, że był potencjał miejsca, widać, że młodzi gdzieniegdzie mają dobry humor, więc i klatki mogłyby być lepsze, no i takich ciut lepszych życzę podczas kolejnych zleceń

na zdjęciach nie ma artystycznego oka, jest szablon i pstrykanie wynikające, że się tam po prostu było, a to za mało
    Czas jest ludożercą, więc staram się nie mieć go za dużo.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piotrek 77 Zobacz posta
    Aczkolwiek w samochodzie za bardzo wyciągałeś cienie
    Cytat Zamieszczone przez Art Erie Zobacz posta
    Miejscami chyba trochę zbyt mocn ciągnięte z cieni
    Cytat Zamieszczone przez camaxtli85 Zobacz posta
    faktycznie w aucie wyciągane cienie krytyczne, do odszumiania koniecznie, (...)

na zdjęciach nie ma artystycznego oka, jest szablon i pstrykanie wynikające, że się tam po prostu było, a to za mało
    Co do cieni to wyciągałem bo tak mi się podoba. I absolutunie żadnego odszumiania. Boziu uchowaj. Jak ktoś szumku nie lubi... no trudno

Artystą nie jestem i aspiracji nie mam czyli dobrze jest Jestem pstrykaczem więc jak miało wyjść ? Że szablon to będę oponował... bo niby jaki szablon, że ktoś już tak zrobił a ja podpatrzyłem ? Bo nie rozumiem.

Dzięki za uwagi, zarówno pozytywne jak i negatywne. Debiut zaliczony

Domyślnie

1 i 2 podobają mi się ale reszta na siłę (nie ma sensu wyciągać tych cieni, po co?)
    red light, dark room...

Domyślnie

bardzo udany debiut , na blogu wiele fajnych zdjec, mlodzi na pewno beda zadowoleni
    Pozdrawiam A.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Amadeusz Zobacz posta
    1 i 2 podobają mi się ale reszta na siłę (nie ma sensu wyciągać tych cieni, po co?)
    Co na siłę ? Możesz wyrazić się precyzyjniej ? Sprawa cieni jest bezdyskusyjna więc już bym jej nie wałkował - może to dziwne ale jakoś wolałem żeby na zdjęciach z limuzyny było widać coś poza białą kiecką młodej.

altezza - dzięki za wizytę i komentarz

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów