Szukaj
1, 2, 8 10 11 te najbardziej mnei się podobają. Aczkolwiek w samochodzie za bardzo wyciągałeś cienie
N i pare gratów
ogolnie fajnie, skos na 2 i 3 mocno przesadzony i nieuzadadniony![]()
Z6, Z6II, 35 ART, 50Z 1.8, 85 1.4G
Aaa jakie skarpetki!!!!
A zdjęcia mi się podobają! Mój wybór to 5,6,7,10,11. Młodym na pewno spodobają się.
Nikon D700 / Marzę o lepszych obiektywach / Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Nie komentuję ślubniaków, bo się nie znam. Ale...
Miejscami chyba trochę zbyt mocn ciągnięte z cieni, kadry takie sobie.
Za to "etniczne" skarpetki młodego to prawdziwy HIT!
A może tradycja, albo przesąd. To właściwie głowny powód tego postu![]()
faktycznie w aucie wyciągane cienie krytyczne, do odszumiania koniecznie, a jeśli chodzi o resztę to powiem trochę nieprzyjemnie, ale zlecenie było robione na "wyspach", widać, że był potencjał miejsca, widać, że młodzi gdzieniegdzie mają dobry humor, więc i klatki mogłyby być lepsze, no i takich ciut lepszych życzę podczas kolejnych zleceń
na zdjęciach nie ma artystycznego oka, jest szablon i pstrykanie wynikające, że się tam po prostu było, a to za mało
Czas jest ludożercą, więc staram się nie mieć go za dużo.
Co do cieni to wyciągałem bo tak mi się podoba. I absolutunie żadnego odszumiania. Boziu uchowaj. Jak ktoś szumku nie lubi... no trudno
Artystą nie jestem i aspiracji nie mam czyli dobrze jestJestem pstrykaczem więc jak miało wyjść ? Że szablon to będę oponował... bo niby jaki szablon, że ktoś już tak zrobił a ja podpatrzyłem ? Bo nie rozumiem.
Dzięki za uwagi, zarówno pozytywne jak i negatywne. Debiut zaliczony
1 i 2 podobają mi się ale reszta na siłę (nie ma sensu wyciągać tych cieni, po co?)
red light, dark room...
bardzo udany debiut , na blogu wiele fajnych zdjec, mlodzi na pewno beda zadowoleni
Pozdrawiam A.
Skontaktuj się z nami