Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 40

Wątek: Odmieńcy

Domyślnie

jak pisalem super szczególnie jak piszesz ze tak prostu było. muszę sie kiedyś wybrać ... co widzę twoje zdjęcie to piękniejsze

Domyślnie

Cos innego na forum niz motywy glowne , podoba sie i to bardzo.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Jestes pewny swojego monitora?? mdlosci tutaj nie ma za grosz a kontrastu jest idealnie, jasnosc tez na swoim miejscu....
    a specjalnej pracy w przygotowanie kadru nie widze
    Napisałem 'przygotowania do kadru' nie zaś 'przygotowanie kadru'.
    ...o przygotowaniach do kadru Autor napisał w pierwszym poście dość wyraźnie; '...Na chmury, które widzicie także czekałem - dokładnie rok czasu - wiedziałem o jakiej porze się ukażą, nie wiedziałem tylko kiedy...Białe łubiny niezwykle ciężko tutaj znaleźć, ale te dorwałem cudem i miałem na oku od jakiegoś czasu...'
    - jak dla mnie to są właśnie przygotowania do tematu.

Co do monitora - jeśli mam z nim problemy to znaczy, że nasz forumowy Kol. Tom01 się słabo zna...
    Także jeśli piszę, że 'na mój gust' to znaczy właśnie to co znaczy

pozdrawiam.
    Ostatnio edytowane przez tompsl ; 15-07-2011 o 22:04
    ...tu był link do mojej galerii, bo przecież chodzi o fotografię, huh?

Domyślnie

Świetnie w kadrze, gratulacje
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Przepiękna Dodałbym jeno nieco kontrastu do chmurek, ale to już jak kto lubi.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez setth Zobacz posta
    jak pisalem super ... co widzę twoje zdjęcie to piękniejsze
    I tu się pojawia problem - zaraz pewnie będzie zastój właśnie przez ten fakt. Ostatnio Greg o tym gdzieś tutaj napisał, że najgorzej to sobie właśnie poziom podnieść - później coraz ciężej z czymś równie dobrym Przypomniałem sobie ten tekst w czasie obróbki tej foty - spojrzałem i już wiedziałem z miejsca...

Pozdr.
    D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez creep Zobacz posta
    Góry, łubiny dwukolorowe, tęcza, światło, woda, chmury - aż się zastanawiam czy nie za dużo grzybów w tym barszczu, ale wciąż jeszcze smakuje
    Pełna zgoda z powyższym, moje odczucia są identyczna Niesamowite zestawienie "składników tego barszczu" (bardzo dobrego)

Pozdrawiam.
    Surfingujące buty.

Domyślnie

Piękna jest ta "Twoja" dzika wyspa. Najbardziej zaskakuje i fascynuje różnorodność jakiej można doświadczać chyba o każdej porze roku, że nie wspomnę o tych nocach pełnych zórz... Dla takich widoków warto tyle czekać, myślę, że nagroda jak wyżej jest najlepszą rekompensatą... Ech... się rozmarzyłem... Pozdrawiam! =]

Zbanowany
    Miasto
    Północny Atlantyk

Domyślnie

moim zdaniem pierwszoplanową rolę gra tutaj drugi plan, a konkretnie niezwykle oświetlone, ośnieżone wzgórza ...
    Gdyby światło padało również na te rośliny, to może byłoby to ciekawsze. Niestety, autor nie wykazał się cierpliwością, a może wykazał, ale natura nie była łaskawa i nie oświetliła wszystkiego.

Bardzo ładna jest też delikatna poświata (mgiełka ?) nad wodą w lewą stronę zatoki ...

Domyślnie

Podoba się to mało powiedziane. Pięknie świeci nad górami.

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów