Szukaj
fajne fotki ale....
wydaje mi się, że na 1 powinny być ostre usta, oczy i grzywka a tu ostrość jest na oczach i grzywce po czubek glowy (a należałoby wyeksponować piękne usta modelki) i troszkę za ostre światło z tyłu ale fotka przyjemna.
na 2 poprawić trzeba obróbkę, pobawić się kontrastem na twarzy i włosach. no i chyba modelka wygląda korzystniej pokazana od przodu niż tak z boku.
Wypowiedzi nie brać serio pod uwagę bo jestem amatorem.![]()
balans bieli i kolor skórny na zdjeciu nr dwa do poprawy.. jest zołto...
kadr poprawny
jedynka lepsza
ale bw mi sie nie podoba
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Śliczna modelka. Drugie mi się nie widzi. Pierwsze myślę, że jest całkiem całkiem, ale nie ucinaj dłoni następnym razemTo tylko taka moja opinia...
Pozdrawiam
D60 | N35 1.8 AF-S | N18-55 AF-S VR
Zwróć baczniejszą uwagę na ostrość oczu - może być w obróbce nawet - powinno dać się je wybiórczo poprawić jeszcze. Poza tym detalem (no i jeszcze dwoma drobiazgami) jedyneczka jest całkiem przyjemna. Śliczna dziewczyna pomaga oczywiście. Dwójka to skopany balans bieli. Zobacz na białka oczu - są jakieś cytrynowe. Tu ładniej ułożone włosy, ale mina zbyt spięta. Natomiast lepsze światło niż na jedynce.
wydają się być poruszone te foty... szczególnie 2.
Skontaktuj się z nami