Koleżanko !
Właśnie wczoraj skończyłem 63 lata i WKKW zacząłem się interesować gdzieś od 10-roku życia. Czego chcesz mnie nauczyć ?
Żegnam.
Szukaj
Koleżanko !
Właśnie wczoraj skończyłem 63 lata i WKKW zacząłem się interesować gdzieś od 10-roku życia. Czego chcesz mnie nauczyć ?
Żegnam.
D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900
Niczego, zapewniam =) Po prostu śmieszą mnie i smucą komentarze. Te konie mają lepsze życie niż wielu ludzi, a co najważniejsze - w WKKW liczy się dzielność i serce. Koń, który nie chce skakać, nie będzie skakał. Te konie kochają to robić. Więc teksty, że to bezduszne i konie to maszynki są śmieszne. Bo wystarczy poznać tę dyscyplinę, posiedzieć trochę na zawodach, na treningach, wsiąść na takiego konia, żeby to wiedzieć. Pasjonujesz się WKKW od 53 lat i uważasz, że to bezduszne? Po co się pasjonować czymś bezdusznym?
Poza tym, nie jestem Twoją koleżanką. Nie znamy się, ale na pewno byś mnie nie polubił, bo używam bata, jak jeżdżę konno, ba, czasem nawet założę ostrogi.
Ostatnio edytowane przez Madź ; 01-08-2011 o 17:50
"I'll go find God, quit drinking, get in touch with myself emotionally, and we'll meet right back here at half past impossible, mm'kay?"
moje prywatne halucynacje
Skontaktuj się z nami