Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Kępa ...

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    BTW, by komentowac dzieła Picassa chyba nie musze byc malarzem, prawda ?
    Trochę mi się mordka roześmiała - chyba cytat koledze Duderowi z ust wyjąłeś
    A ja bym się nie obrażał na to co pisze kolega stock, bo wbrew pozorom jest w tym dużo prawdy a szczególnie w takim wątku jak ten, gdzie mamy normalny obrazek bez fajerwerków
    Duder a wiesz jak łatwo na innych portalach błysnąć w miarę poprawną golizną??? Hmmm żaden problem normalnie lep na muchy...a weź kolego sympatyczny błyśnij w miarę poprawnym krajobrazem ... za cholerę, nie ma szans

Domyślnie

Mi się dwójka podoba, motyw faktycznie nie wyrywa z kapci, pewnie dlatego że kęp drzew w naszym kraju od groma, ale tak nasza Polska wygląda i ja się z tego bardzo cieszę. Krzaczory, łódki, paliki w wodzie oczywiście że to wszystko już było i nawet powiem że będzie tego więcej, zdjęć oczywiście
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Domyślnie

Nikt Ci nie broni wyrażania swojego zdania, a nawt cudzych zdań jeśli taką będziesz miał potrzebę.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Myślę, że cierpisz na przesyt i tyle. W tej dziedzinie, a i w innych także - wszystko już było, prochu się nie wymyśli. A ile można patrzeć na portrety, czy zdjęcia rozebranych mniej lub bardziej panienek? Rozumiem, że na te ostatnie to niektórzy mogą bez końca, ale imaginuj sobie, że na te krzaki, kołki, łódki czy skałki też są "zboczeńcy". Zdjęcia wyjątkowe trafiają się wyjątkowo, tylko w nas powstał głód na takie super-hiper rzeczy z prostego powodu - z nadmiaru.
    A new shit has come to light...

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów