To moja pierwsza w życiu sesja z "użyciem" człowieka. Do tej pory królowała architektura, od czasu do czasu jakieś roślinki. Proszę więc o wyrozumiałość. Zdjęcia w zamyśle miały pachnieć wakacjami
1.
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Szukaj
To moja pierwsza w życiu sesja z "użyciem" człowieka. Do tej pory królowała architektura, od czasu do czasu jakieś roślinki. Proszę więc o wyrozumiałość. Zdjęcia w zamyśle miały pachnieć wakacjami
1.
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Pierwsze trzy i ostatnie do mnie nie przemawiają. Ale pozostałe się podobają. Dobry pomysł na sesję i fajna realizacja.
Dla nie 10, 12 i 4. Trochę za dużo takich samych pokazałaś, poza tym chyba dopuszczalna ilość zdjęć w wątku to 10 więc nie wiem czy tu zaraz jakiś moderator nie wejdzie i nie zrobi porządku. Ostatnia sprawa, straaasznie nie podoba mi się ta Twoja rozmyta winieta![]()
Ten dodawany blur strasznie psuje całość... reszta jest bardzo dobra.
Jak zwykle nie doczytałam regulaminu, nie wiem czemu utkwiło mi w głowie, że można wrzucić 15 prac. Pokornie proszę o wybaczenie.
Blur dodawałam próbując wzorować się na kilku pracach tego typu. Zawsze bardzo mi się podobały. Wiem, że daleko mi jeszcze do takiego efektu, ale chciałam się sprawdzić.
Bardzo Wam dziękuję za opinie![]()
blur jak winieta hmm ciekawe... ciekawe.. może nie cała sesja, ale na 1-2 foty ciekawy pomysł mnie się podoba![]()
podoba mi się kolorystyka
btw efekt, który podlinkowałaś nie jest blurem. Wygląda mi raczej on na zabawie korektą dystorsji na jednej warstwie zdjęcia (tak aby obraz był "wklęsły") i zmniejszenie jej krycia.
D7000 + N 18-55mm + N 50 1.8D + S 70-300mm + SB600
Podoba mi się, fajne kolory, z wyróżnieniem 4,10,12
Pablo, nie próbowałam analizować jak Ty, poszłam "na skróty". Może faktycznie powinnam była ograniczyć to jedynie do kilku zdjęć.
Yanosz, cieszę się, że się podobająDzięki!
Fajny pomysł i fajnie zrealizowany, mi się podoba.
Skontaktuj się z nami