Close

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Domyślnie PDF-wyglad na pulpicie

Witam.
    Nie mogę sobie poradzić. Co jakis czas zmienia mi się w W-7 wygląd plików Pdf. Zamiast klasycznego/taki biało-czerwony/ zmiania mi na podgląd pokazujący podgląd grafiki-rysunku jaki się w nim znajduje. Jak to zmienić aby powrócić do klasycznego? Proszę o podpowiedź osoby, która wie jak to poprawić. pozdrawiam, p ietrek
    Takie tam starocie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piotereks Zobacz posta
    Witam.
    Nie mogę sobie poradzić. Co jakis czas zmienia mi się w W-7 wygląd plików Pdf. Zamiast klasycznego/taki biało-czerwony/ zmiania mi na podgląd pokazujący podgląd grafiki-rysunku jaki się w nim znajduje. Jak to zmienić aby powrócić do klasycznego? Proszę o podpowiedź osoby, która wie jak to poprawić. pozdrawiam, p ietrek
    1. Klikasz Moj komuter
    2. Klikasz jakis dysk
    3. jak nie masz belki Plik, Edycja, Widok, Narzedzia, Pomoc - to wciskasz ALT ( lewy ) i klikasz Narzedzia
    4. Wybierasz Opcje folderow
    5. Klikasz zakladke Widok
    6. Jedziesz na sam dol i klikasz znaczek przy opcji: Zawsze pokazuj ikony, nigdy miniatury
    7. Klikasz - Resetuj foldery
    8. Klikasz - Zastosuj do folderow
    9. Klikasz - Zastosuj

I powinno dzialac.
    Przy W7 x64 dziala.

Pozdrawiam
    Michal
    Nikon D600 & D300 | N10.5/2.8 | N50/1.8 | N18-135/3.5-5.6 | S24-70/2.8 | S70-200/2.8 | SB900 | i trochę innych klamotów

Domyślnie dzieki

koncowka troszke inaczej niz napisales ale sobie poradzilem wielkie dzieki.
    Takie tam starocie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piotereks Zobacz posta
    koncowka troszke inaczej niz napisales ale sobie poradzilem wielkie dzieki.
    A to dziwne bo patrzylem na 2 lapkach z W7 i bylo tak samo ;/
    No nic, wazne ze dziala

Pozdrawiam
    Michal
    Nikon D600 & D300 | N10.5/2.8 | N50/1.8 | N18-135/3.5-5.6 | S24-70/2.8 | S70-200/2.8 | SB900 | i trochę innych klamotów

Uprawnienia umieszczania postów