Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Zosia

Smile Zosia

Zdjęcie z szuflandii

Pozdrawiam

Domyślnie

Bardzo ładnie masz w tej szuflandii - praca bardzo ładna ("King size dla każdego" - otwórz szerzej szufladę).

Domyślnie

podoba mi się

Oszczędny w słowach Awatar dobutrex
    Miasto
    Polska Południowa

Domyślnie

Dobre zdjęcie. Radość dla oczu.

Domyślnie

A u mnie nic się nie wyświetla.
    Nikon D40 | N18-55 VR | YN460-II | I JESZCZE ROWER |

Domyślnie

Teraz widzę - jest przyjemnie
    Nikon D40 | N18-55 VR | YN460-II | I JESZCZE ROWER |

Domyślnie

Kurczaki, man, napisałbyś troszkę jak konwertujesz do BW bo to co tu widzę jest dla mnie mistrzostwo świata i okolic. Piękne zdjęcie, fanastyczne oczy modelki. I usta

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez psychopulse Zobacz posta
    Kurczaki, man, napisałbyś troszkę jak konwertujesz do BW bo to co tu widzę jest dla mnie mistrzostwo świata i okolic. Piękne zdjęcie, fanastyczne oczy modelki. I usta
    Kurde ... zdjęcie trochę stare więc bardzo konkretnie nie napiszę ... w każdym razie BW powstało przy ponocy Silver Efexa.
    Z grubsza to filtr czerwony - tak mocno jak to konieczne, ziarenko + winieta .... tutaj też zależy od zdjęcia i na sam koniec bardzo leciutkie tonowanie. W presetach do tonowania jest takie coś jak "coffee 1" czy coś podobnego tylko zmniejszam to do ledwie widocznego tonowanie. Tylko, żeby odrobinę ocieplić.

Pozdro!

Domyślnie

chcialbym miec taka szuflandie
    "Nikon może mieszkać z innymi zwierzętami i dziećmi. Obowiązuje umowa adopcyjna. Kociak dostanie wyprawkę: paczkę karmy, legowisko, miseczki i ulubioną zabawkę."
    WaWeWu

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów