Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Domyślnie Jeżów Sudecki....

.... a dokładniej widok z Góry Szybowcowej ustrzeliłem trochę kadrów z tego miejsca w różnych warunkach pogodowych, tak, że bedę Was przez pewien czas przynudzał widokami z tego pięknego miejsca

Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Troszke monotonnie Arturze. Na plus kolorki. A jakby tak z długiej lufy ustrzelić to drzewko na polance ???
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Jest idealny kadr, ale poprosiłbym o innej porze... Myślę, ze może być czarodziejsko...
    D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartekkw Zobacz posta
    Troszke monotonnie Arturze. Na plus kolorki. A jakby tak z długiej lufy ustrzelić to drzewko na polance ???
    zgodzę się z Bartkiem - obróbka bdb, ale i pora i sam motyw trochę nie trafione

Domyślnie

Jest delikatnie i spokojnie .
    Mam nadzieję, że tak właśnie wygląda stan Twojego układu nerwowego po urlopie .
    A na karcie pewnie kilka ciekawszych sztuk się jeszcze znajdzie ?

Domyślnie

Pogoda na urlopie dopisała jeżeli dobrze pamiętam to ten kadr ustrzelony po 20:00 a światło jeszcze mocne moja długa lufa kończy się na 105 mm mam jeszcze inne kadry, które pokażę jak znajdę czas na obróbkę
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ART69 Zobacz posta
    ....mam jeszcze inne kadry, które pokażę jak znajdę czas na obróbkę

No to dawaj koniecznie
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartekkw Zobacz posta
    No to dawaj koniecznie
    ..też chętnie zobaczę,bierz się do roboty

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ART69 Zobacz posta
    Pogoda na urlopie dopisała jeżeli dobrze pamiętam to ten kadr ustrzelony po 20:00 a światło jeszcze mocne moja długa lufa kończy się na 105 mm mam jeszcze inne kadry, które pokażę jak znajdę czas na obróbkę
    jezeli o 20 00 to uwazam że fota jest obrobiona zbyt jasno i trochę zbyt chłodno, wydaje mi się że w ciepleszej tonacji zyskałaby plastyka

Domyślnie

Arturze, kadr bardzo slaby, obrobka i kolory ok.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów