Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Polna dróżka.

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

pocztowka z wakacji niezla
    ... ucze sie patrzec i widziec...
    i duqa z tego...

Domyślnie

Szczerze to nie widzi mi się linia horyzontu idealnie w połowie kadru. Spróbował bym poprowadzić drogę trochę inaczej (nie centralnie) lecz to tylko "moje widzi mi się". Nie było mnie na miejscu więc trudno mi ocenić.
    Nie wiem dla czego ale twoje zdjęcie skojarzyło mi się ze zdjęciem Saudka???

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Arram Zobacz posta
    Szczerze to nie widzi mi się linia horyzontu idealnie w połowie kadru. Spróbował bym poprowadzić drogę trochę inaczej (nie centralnie) lecz to tylko "moje widzi mi się". Nie było mnie na miejscu więc trudno mi ocenić.
    Nie wiem dla czego ale twoje zdjęcie skojarzyło mi się ze zdjęciem Saudka???
    linia horyzontu nie jest w polowie kadru . Drogi przewaznie robilem centralnie ale to juz moj styl . A to zdjecie ci sie moze kojazyc z moim poprzednim .

Domyślnie

Fakt - Spacerowo kojarzy się idealnie .
    Co prawda nie w tym topiku co trzeba lecz zdjęcie (Spacerowo) bardzo zacne.

Domyślnie

Tak mazowiecko i znajomo...
    Kadr taki zwyczajny troszkę, kolory dołu OK, na niebie niebieski zbyt intensywny - może ciut ocieplić ?
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Taki lajcikowy landszaft, fajną chmurkę złapałeś - co do techniki, kompozycji itd - pewnie wszystko już wypisali przedmówcy.
    D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE

Domyślnie

Krótko napiszę: to taki "zazowy" klasyk jest .

Uprawnienia umieszczania postów